Acasă Stirile zilei Stiinta Enigmele celor 13 cranii de cristal din alte lumi! De ce au...

Enigmele celor 13 cranii de cristal din alte lumi! De ce au fost trimise pe Terra si ce puteri magice detin!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cercetatoarea Anna Mitchell Hedgez sustine ca a descoperit primul craniu de cristal in 1924, in jungla amazoniana, din America Centrala, unul dintre cele 13 cranii de cristal venite din alte lumi.

Craniul a fost descoperit intr-un bloc de cuart pur, de o frumusete fara precedent. Dupa unele persoane el are puteri magice, putand ajuta la cunoasterea viitorului. Legendele mayase vorbesc despre faptul ca aceste cranii erau folosite la ritualuri esoterice, de catre preoti.

In anul 1970, craniul a fost analizat, intr-un laborator din California. Rezultatele au fost uimitoare. Era o opera fascinanta, perfecta, iar vechimea a fost certificata. Era un artefact mayas. Nu existau urme ca piesa fusese realizata cu ajutorul unei masini. Craniul fusese realizat cu mijloace rudimentare, dar de o precizie si cu un finisaj exceptional.
Multi s-au intrebat daca nu cumva acest craniu fusese realizat de catre civilizatii extraterestre.

Au fost descoperite 13 astfel de cranii, in diferite parti ale lumii. In anul 1990, in fata muzeului Smithosian Institution a fost descoperit un craniu de cristal, asezat acolo, de cineva necunoscut. Craniul avea dimensiuni uriase. Cu toate ca specialistii au incercat sa stabileasca vechimea acestuia, rezultatele au esuat. Unii specialisti au fost sceptici in fata acestor descoperiri, sustinand ca mayasii nu aveau tehnologia necesara ca sa le poata realiza. Descoperitoarea primului craniu, Anne Mitchell Hedgez, a murit in anul 2007. Ea a sustinut pana la moartea sa, ca a descoperit craniul in 1924, intr-o camera mortuara, dintr-o piramida.

In conformitate cu legendele mayase, aceste cranii au fost facute de Itzas, oamenii din Atlantida. Craniile reprezinta 12 lumi, printre care si lumea noastra. Viata pe Terra este cea mai tanara dintre toate cele 12 lumi. Craniile au fost aduse pe Pamant pentru a fi create patru civilizatii. Este vorba despre Atlantida, Lemuria, Mu si Mieyhun. Cele 13 cranii au fost tinute intr-o piramida, mai intai de olmeci, de catre mayasi si in final de azteci. Aztecii sunt responsabili de raspandirea lor in mai multe colturi ale lumii.

Legendele mayase vorbesc despre faptul ca cele 13 cranii de cristal trebuie aliniate, pentru a ajuta-o pe Gaia, o divinitate, sa tina Pamantul in echilibru. Medicii sustin ca aceste cranii corespund craniului femeii amerindiene. Unele dintre ele au o greutate de la cateva grame la cateva kilograme. Craniile sunt fabricate din doua parti, maxilarul se poate desprinde de partea de sus, insa ele se imbina perfect. Daca sunt asezate cu spatele la soare, prin ochii, gura si nasul craniului trece lumina, foarte puternic, astfel incat poate aprinde o hartie asezata in fata craniului. Craniile au fost utilizate in ezoterism. Se considera ca marii preoti pot ghici viitorul cu ajutorul lor, ca se poate comunica cu spiritele, ca sunt mijloace de a patrunde in alte universuri.

Cel mai mare craniu cantareste 15,5 kilograme si reprezinta craniul unui adult.  Si pentru cei mai sceptici dintre noi, raman cateva mistere. Cine a realizat aceste cranii? In ce scop au fost facute? Ce tehnologie a fost utilizata, stiindu-se faptul ca tehnologia actuala nu permite un finisaj perfect, asa cum este cel al craniilor? Daca admitem faptul ca aceste cranii au fost facute de oameni, cu ajutorul diamantelor, iar finisajul s-a facut cu o solutie din siliciu si apa, perioada de lucru, pentru un craniu ar fi de 300 de ani. Putin probabil!

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede