Acasă Stirile zilei BLESTEMUL cazut asupra PAMANTULUI: “Era singurul care mai proteja omenirea de APOCALIPSA”!

BLESTEMUL cazut asupra PAMANTULUI: “Era singurul care mai proteja omenirea de APOCALIPSA”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un laborant neamt a scapat pe jos singurul craniu mayas dotat cu puteri magice, care mai proteja omenirea de Apocalipsa.

In momentul in care Quauthemoc a cazut de pe biroul din laborator barbia acestui craniu – facut din roca vulcanica – s-a spart, atragand furia superstitiosilor care considera ca acest craniu era singurul care mai proteja omenirea de dezastru, scrie The Local.

„Cred ca a fost pus intr-un loc nesigur pentru ca, dintr-o data, am vazut cum craniul s-a prabusit pe podea, iar o bucata mare din barbie s-a spart. Acest fapt poate avea consecinte tragice”, a declarat un martor.

Potrivit legendei mayase acest artefact este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea magica de a ajuta umanitatea sa treaca cu bine peste Apocalipsa programata in acest an pe 21.12.12.

„Profetia spune ca, in acea zi, cele 13 cranii vor dezvalui o cunoastere secreta si unitara a umanitatii. Mai multe lucruri despre aceasta lume nu sunt cunoscute. Este posibil ca ele (craniile) sa inceapa sa vorbeasca”, a explicat Thomas Ritter, proprietarul artefactului.

1craniu

Sursa: antena3.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos