Acasă Stirile zilei Elena Udrea dezbrăcată de responsabilităţi politice: Cred că e momentul să fac...

Elena Udrea dezbrăcată de responsabilităţi politice: Cred că e momentul să fac un copil!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Elena Udrea, blonda sexy din politică, a declarat în emisiunea „Alegerile Mihaelei”, de la realitatea tv, că încearcă de aproximativ două luni să îşi găsească timp pentru viaţa personală şi că „este momentul” pentru conceperea unui copil.

 „Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil –n.r.). Nu poţi să te înhami la asta decât în momentul în care eşti sigur că poţi să o faci foarte bine şi când ai foarte mult timp la dispoziţie. Cred că este momentul”, a spus Udrea, la o emisiune a Realitatea TV.

Pdl-ista a declarat că are un soţ înţelegător, mai ales că are un program foarte încărcat. Mai mult, soţul Elenei Udrea, Dorin Cocoş îi cumpără chiar şi haine politicianului.

Întrebată de Mihaela Rădulescu, dacă ar renunţa la ceva pentru politică, Udrea a răspuns: „Doar lucrurile care ţin de familie sau lucrurile foarte importante, dar ceea ce-mi doresc este să continui.”

Ea a mai spus că atunci când vrea să se relaxeze îşi sună prietenii şi că relaţiile sale de prietenie sunt statornice: „Eu am aceiaşi prieteni pe care îi aveam şi acum zece ani, cu ei mă simt cel mai bine şi dacă vreau să am un moment în care să mă relaxez îmi sun prietenii”.

Udrea a mai declarat că nu a avut un model atunci când a intrat în politică, că îşi dorea să facă politică şi că niciodată nu i-a părut rău de alegerea făcută.

Ea a precizat că în politică nu prea a acceptat să se schimbe şi nu a renunţat să fie ea însăşi.

„Nu prea am acceptat să mă schimb eu. Mai ales în politică femeilor li se oferă tipare. Trebuie să intri într-un tipar: să fii aşa, să te comporţi aşa şi atunci eşti acceptat. Eu am refuzat să fiu altceva decât ceea ce sunt pentru că, pe fond, eu m-am gândit că, până la urmă, oamenii vor judeca după ceea ce fac, nu numai după culoarea părului sau înălţimea tocurilor”, a explicat vicepreşedintele PDL.

Ea a dezvăluit că dintre treburile casnice, cel mai puţin îi place să calce.

Udrea a mai spus că de cinci ani scrie pe blog şi apare pe facebook sau twitter, aceste obiceiuri ajutând-o în comunicarea publică.