Acasă Stirile zilei Bani Pizza Hut a investit 350 000 de euro în al 14-lea restaurant...

Pizza Hut a investit 350 000 de euro în al 14-lea restaurant din România

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Începând cu 27 aprilie, Pizza Hut invită toţi iubitorii de pizza şi nu numai pe aceştia în noul restaurant deschis în mall-ul bucureştean Afi Palace Cotroceni.  Restaurantul are o suprafaţă de 375 mp şi concretizează o investiţie de 350 000 de euro.

Pizza Hut Afi Cotroceni îşi întâmpină clienţii cu un design modern şi prietenos, aceştia având la dispoziţie o sală de mese de 140 de locuri.

Restaurantul a generat pe piaţa bucureşteană 30 de noi locuri de muncă şi se preconizează că va avea, în primul an de funcţionare, o cifră de afaceri de 750 000 euro.

În Bucureşti, Pizza Hut îşi aşteaptă clienţii în 9 locaţii: Dorobanţi, Moşilor, Băneasa Shopping City, Liberty Center, Delta, Bucureşti Mall, Sun Plaza şi Plaza România. În meniul Pizza Hut, clienţii pot găsi pe lângă celebrele reţete de pizza marca Pizza Hut şi o gamă variată de paste, antreuri, salate, deserturi şi băuturi.

Despre Pizza  Hut

Lanţul de restaurante casual Pizza Hut este activ pe piaţa din România din 1994, iar în prezent operează prin intermediul a 14 restaurante. În anul 2007 a intrat şi pe piaţa de livrări cu brandul PHD, având deja 8 locaţii şi acoperind cea mai mare parte a Capitalei.