Acasă Stirile zilei Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor la Steaua Bucureşti

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor la Steaua Bucureşti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Larenţiu Reghecampf este noul antrenor la Steaua Bucureşti şi revine în Ghencea după 12 ani, după ce în vara lui 2000 el a semnat cu Energie Cottbus

Gigi Becali şi Teia Sponte au bătut ieri palma cu cel care a făcut un retur de senzaţie la Concordia Chiajna, echipă pe care a salvat-o de la retrogradare, anuntă gsp.ro.

Steaua a terminat aseară actualul campionat cu Mihai Stoichiţă, iar ziua de azi o va începe cu Laurenţiu Reghecampf în calitate de „principal”. Ieri după-amiază, conducerea roş-albaştrilor a reuşit să-l convingă pe fostul tehnician al Concordiei Chiajna să preia echipa.

Gigi Becali şi Teia Sponte au discutat cu Reghe şi, la capătul a două ore de discuţii, au ajuns la un acord. Tehnicianul a văzut apoi meciul Stelei de la Cluj, cu CFR, chiar la reşedinţa lui Becali din Aleea Alexandru, alături de Mihai Stoica, managerul general al echipei.

În cursul zilei de azi, Reghecampf va semna contractul cu Steaua şi, aproape sigur, va fi şi prezentat oficial în noua funcţie pe care o va avea la gruparea din Ghencea.

Este pentru prima dată în ultimii ani cînd Steaua reuşeşte să-şi numească un antrenor imediat după terminarea sezonului. Reghecampf va avea timp să-şi definitiveze lotul, să-şi stabilească ţintele pentru campania de achiziţii şi să nu întîrzie deloc pregătirea de vară.

 

Primarul din Chiajna îl anunţa la Concordia

Reghecampf şi-a încheiat contractul cu Concordia sîmbătă seara, cînd a bătut Pandurii cu 2-1. Ieri, tehnicianul s-a întîlnit cu primarul din Chiajna şi a avut o discuţie de două ore, în care a primit oferta de a semna o nouă înţelegere. La final, edilul Chiajnei anunţase: „Am bătut palma, ne-am înţeles, luni vom şi semna actele”.

 

Citeşte articolul complet şi cartea de vizită a lui Reghecampf pe gsp.ro