Acasă Stirile zilei Stiinta Ei sunt cei NOUA BARBATI care au pazit cele mai importante SECRETE...

Ei sunt cei NOUA BARBATI care au pazit cele mai importante SECRETE ale OMENIRII: Au putut controla si DESTINUL RASEI UMANE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rolul celor noua barbati care cunosteau cele mai importante secrete ale umanitatii era acela de a controla destinul rasei umane si de a impinge evolutia in directia transmisa de zei.

Acesta a fost rolul principal al Celor Noua Barbati, supranumiti si gardienii secretelor universale, alesi de catre creatori pentru ca bunul mers, cat si dezvoltarea rasei umane, sa-si mentina cursul impus.

Povestea societatii secrete a Celor Noua Oameni dateaza inca din perioada maretului rege Asoka, care a domnit in India incepand cu anul 237 i. Hr. Imparatul a fost o persoana remarcabila, in cartea sa, Schita de istorie universala, HG Wells il caracteriza ca precum un Luceafar: “Printre zecile de mii de nume ale monarhilor adunate in cartile de istorie, numele de Asoka straluceste cel mai tare”.

Cu toate ca Asoka este cunoscut precum un cuceritor, stiinta straveche ne spune ca a fost imparatul care a promovat pentru prima data vegetarianismul in randul trupelor sale, a interzis alcoolul si a incercat sa induca ideea absoluta de pace. Asoka a respectat cu sfintenie toate religiile si a prezentat pacea precum o dorinta acerba a lui Dumnezeu.

Asoka a fost un intelept si numeroase taine ale creatiei si evolutiei au fost elucidate in timpul domniei sale. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-a luat decizia intemeierii societatii secrete, intitulate sugestiv Cei Noua Barbati, care avea rolul de a proteja secretele umanitatii, cele pe care zeii le doreau departe de ochii oamenilor obisnuiti.

Societatea detinea 9 membri alesi in functie de capacitatea lor intelectuala si spirituala. Ei au fost izolati de lumea exterioara si li s-au prezentat cele mai importante secretele ale vietii, pe care trebuiau sa le pazeasca prin orice mijloc posibil.

Pentru prima data, in 1927 s-a aflat despre existenta acestor gardieni ai secretelor universale. Talbot Mundy, un fost ofiter de politie britanic, care a activat peste 25 de ani in India, a intrat in posesia unor documente secrete care descriau cu lux de amanunte societatea misterioasa a lui Asoka. Fostul politist a scris o carte, in care a expus o parte din aceste mistere care au cladit si sustinut viata de la creatie si pana la momentul respectiv.

In primul capitol este prezentata cea mai eficienta modalitate de a conduce lumea. Surprinzator, aceasta tehnica nu implica violenta, ci manipularea maselor.

Al doilea mare secret se refera la intelegerea energiilor cu care au fost dotati oamenii si manevrarea lor pentru a pune capat vietii. Se spune ca judo este un sport dezvoltat din aceasta tehnica.

Urmatoarele doua capitole se axeaza pe microbiologie si transmutarea metalelor. Se spune ca cei noua cunosteau cu lux de amanunte modalitatea prin care materia putea fi modificata dupa bunul plac.

Cea de-a cincea parte descria comunicarea terestra, dar si extraterestra. Acest fapt demonstreaza ca eruditii antici erau constienti ca in Univers exista numeroase specii extraterestre si mai mult de atat erau capabili ca comunice cu ele.

Capitolul sase descria secretele gravitatiei, al saptelea prezenta cosmologia si cel de-al optulea era un tratat despre lumina.

Citeste pe efemeride.ro!