Acasă Stirile zilei Bohemian Grove: Secretele murdare de la Casa Alba… satanism si pedofilie! VIDEO

Bohemian Grove: Secretele murdare de la Casa Alba… satanism si pedofilie! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Bohemian Grove este unul dintre locurile pline de secrete murdare in care oamenii influenti din intreaga luau parte la ritualuri satanice si pedofilie, potrivit efemeride.ro.

Despre acest loc, fostul presedinte american Bush afirma ca frecventeaza acest loc si ca este cel mai pacatos loc de gay si pedofilie pe care vi-l puteti imagina vreodata.

Si despre George Bush exista dovezi care ii demasca adevarata orientare. De exemplu in 1963, cand era student a aparut intr-o fotografie, costumat in majoreta. De fapt, se spunea despre el ca era majoreta sefa a universitatii.

Se spune ca la Casa Alba, singurul mod in care un politician isi poate pierde credibilitatea este sa fie gasit in pat cu un baiat sau cu o femeie moarta. Pe 29 iunie 1989 a izbucnit unul dintre cele mai mari scandaluri din SUA.

5. Dezvaluiri despre actele GAY de la Casa Alba

Potrivit lui Washington Times au aparut o serie de articole despre actele gay de la Casa Alba. Se descoperise ca vip-urile din administratia Reagan aduceau noaptea in interiorul Casei Albe, baieti cu care intretineau relatii intime.

Bohemian Grove Secretele murdare de la Casa Alba... satanism, pedofilie si homosexualitate! VIDEO5

Televiziunile si radiourile nu au prezentat stirea din cauza presiunilor politice. Administratia a fost nemultumita de scandal si ulterior a fost inabusit totul.