Cap Limpede

Stirile zilei

INTERPOLUL in ALERTA! Un baietel BOLNAV a fost rapit din spital chiar de PARINTII sai! Motivul e HALUCINANT

Interpolul este in alerta dupa ce un baietel de sase ani grav bolnav a fost rapit de catre parintii sai dintr-un spital din Marea Britanie.

Copilul de sase ani a fost operat pentru inlaturarea unei tumori pe creier, iar sansele sale de supravietuire sunt minime, in lipsa tratamentului de specialitate.

Copilul a fost luat din spital cu permisiunea personalului medical, care a inceput sa se ingrijoreze cand familia nu l-a adus inapoi si nu a mai raspuns la telefon. Micutul numit Ashya era conectat la un aparat care ii asigura hrana si care functiona pe baza de baterii. Daca nu primeste ingrijiri medicale urgente sau i se administreaza un tratament gresit, viata lui va fi pusa in pericol, spun medicii.

Copilul ar trebui sa primeasca ingrijiri medicale, dar acum am ajuns in cea de-a treia zi a eforturilor internationale menite sa ii gaseasca pe copil si pe membrii familiei sale.

Familia, care mai are sase copii, a fost vazuta la un punct de trecere cu feribotul in Franta. Potrivit celor care coordoneaza ancheta, parintii micutului s-ar fi ascuns in Spania.

Vezi MOTIVUL halucinant pe LumeaBizara.ro!

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-68777").on("click", function(){ $(".com-click-id-68777").show(); $(".disqus-thread-68777").show(); $(".com-but-68777").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});