Acasă Timp liber Auto DUSTER-UL CU SASE ROTI! VEZI CATEVA MODELE CARE AU FACUT INCONJURUL LUMII!...

DUSTER-UL CU SASE ROTI! VEZI CATEVA MODELE CARE AU FACUT INCONJURUL LUMII! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Producatorul roman de masini Dacia, in prezent parte a grupului francez Renault a inceput sa impresioneze in toata Europa cu ultimele modele, care au facut inconjurul lumii. Va prezentam mai jos o galerie foto cu modelele Duster care au impresionat lumea:

6. Ar fi stupid sa spunem ca primul lucru pe care l-am remarcat la un DUSTER PICK-UP CU SASE ROTI (!) este combinatia cromatica rosu/negru. Poate pentru ca nu ne mira atat de mult sa-l vedem in ipostaza asta. Exageram, evident. ARATA CRIMINAL! Practic, nu ne-am putut lipi mandibula de maxilar cat timp ne-am uitat la el. Arata foarte bine, dar nu este 6×6 (deci nu poti sa-l compari cu Mercedes-Benz G-Class 6×6), puntea cea mai din spate nefiind motrica.

Care-i povestea lui? Ei bine, a fost proiectul de licenta al unor studenti, pe care cei de la Centrul RTR Titu i-au ajutat sa-l indeplineasca. O poveste simpatica este aceea ca inginerii Renault au spus ca un Duster cu sarcina utila de peste 1.000 kg nu este… fezabil. Iar baietii astia au incercat sa demonstreze contrariul. Deci nu, nu vom vedea niciodata asa ceva in productia de serie.

DUSTER-UL CU SASE ROTI! VEZI CATEVA MODELE CARE AU FACUT INCONJURUL LUMII! FOTO

Continuarea pe BizTop.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos