Acasă Stirile zilei Bani Avantajele functiei de sef al Camerei de Comert: Chiria modica pentru vila...

Avantajele functiei de sef al Camerei de Comert: Chiria modica pentru vila la Romexpo, pret PROMOTIONAL la vanzare

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiica fostului presedinte al Camerei de Comert si ginerele sau inchiriau cu 115 euro/luna o vila de peste 250 mp in incinta complexului Romexpo pe care doreau s-o cumpere la pret de „oferta”. Procedura de „privatizare” a fost accelerata imediat dupa arestarea lui Mihail Vlasov, potrivit dezvalurilor investigatiimedia.ro.

Romexpo a trimis o notificare lui Marian Nedelcu, ginerele lui Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, prin care il anunta ca in termen de trei zile trebuie sa evacueze Casa Leda, o vila aflata pe terenul Romexpo, potrivit unui document obtinut de HotNews.ro.

Prin notificare se precizeaza ca Politia Locala Sector 1 a constatat lipsa autorizatiei de construire a vilei, motiv pentru care trebuie demarate lucrari de desfiintare a imobilului. Din 2012, Vlasov plateste o chirie de 115 euro pe luna pentru casa de peste 250 de metri patrati pe care o ocupa, impreuna cu fiica sa Ingrid si familia ei, in Romexpo, scrie investigatiimedia.ro.

Potrivit articolului din investigatiimedia.ro, cu doar cateva luni inainte ca “excelenta sa” Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, sa fie arestat pentru luare de mita, acesta incepuse demersurile pentru a cumpara vila de 250 de metri patrati din interiorul Romexpo la un pret modic. Familia Vlasov a mers pana acolo incat vrea sa cumpere vila de la Romexpo, la un pret derizoriu pentru valoarea proprietatii, dupa ce a obtinut inchirierea terenului pe 40 de ani direct de la Camera de Comert pe care Mihail Vlasov a condus-o pana de curand. Ginerele lui Vlasov, Marian Nedelcu, a inceput demersurile de cumparare a vilei din Romexpo cand socrul sau era liber, insa le-a continuat si dupa arestarea acestuia, ba chiar procesul s-a accelerat.

Complicitatea conducerii Romexpo SA in acest caz este evidenta.