Acasă Life Horoscop Dragostea sta ascunsa in palma ta! Vezi linia din mana ta care...

Dragostea sta ascunsa in palma ta! Vezi linia din mana ta care iti arata cum stai cu dragostea si casatoria

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Chiromantia sau ghicitul in palma dateaza din epoca de piatra, iar in tot acest timp a castigat tot mai multi adepti. Multi oameni cred ca liniile din palme ajuta la prezicerea viitorului. Fiecare linie din palma ne dezvaluie ceva esential despre viata noastra: linia vietii, linia inimii, linia norocului.

Linia care iti arata cum stai cu dragostea si casatoria

palma_opt

1. Daca liniile din palme sunt la acelasi nivel!

Inseamna ca esti o persoana sensibila, amabila, cu bun simt, careia nu ii plac lucrurile facute cu rapiditate. Te vei casatori cu cineva care va fi acceptat de toti cei din jurul tau.

2. Daca linia palmei drepte este mai ridicata decat cea a palmei stangi!

Asta inseamna ca esti o persoana cu lipici la oamenii mai in varsta. Este posibil chiar sa te casatoresti cu o astfel de persoana. Esti un om extrem de agil, care ii citeste cu usurinta pe cei din jur si care percepe foarte usor ce se intampla cu adevarat in preajma sa. Nu prea iti pasa de parerea celor din jur.

3. Daca linia palmei stangi este mai ridicata decat cea a palmei drepte!

Atunci esti o persoana agresiva, careia ii plac provocarile, care tanjeste dupa o dragoste aprinsa, pasionala. E posibil sa te casatoresti cu un stundent sau cu un strain. Persoanele din aceasta categorie sunt femei si barbati atragatori, noteaza secretele.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos