Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalace, a fost surprins dormind bustean la o intalnire cu oficialitatile din Serbia.

16 iulie 2015. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, efectueaza o vizita oficiala in Republica Serbia. Printre numeroasele intrevederi din capitala Belgrad se numara si o intalnire cu presedintele Serbiei, Tomislav Nikolic. Au participat aproximativ 20 de oameni, consilieri ai celor doi presedinti. Printre ei si Sorin Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale.

Odata ce presedintii celor doua state au iesit din sala si au ramas doar ”oamenii simpli”, Mos Ene a declansat jihadul in ceea ce-l priveste pe sarmanul domn Mihalache. Cu toata taria unui adevarat om de stat de care a dat dovada, seful cancelariei a trebuit sa se recunoasca pana la urma invins de acest inamic perfid si nevazut. Cei prezenti inca in sala se jura ca Sorin Dan Mihalache a adormit bustean, sunetele scoase chemandu-se ”sforait” in limba romana si ”хркање” in sarba, relateaza tabloidul Click.

mihalache_opt

Reactia lui Dan Mihalache

„Vad ca prezenta mea la Cotroceni deranjeaza foarte tare de vreme ce o data pe saptamana se inventeaza cate o stire care sa ma puna intr-o lumina defavorabila. Poza este o manipulare ordinara. E vorba despre un moment in care delegatia romana astepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre presedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o ora.

De altfel cine se uita la poza vede foarte clar ca fiecare membru al delegatiei isi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, altii citeau documente. Mi-as fi dorit eu sa atipesc, dar nu am aceasta capacitate din pacate. Nu cred ca partea sarba se preteaza la asemenea gesturi, mai degraba e vorba de un binevoitor roman”, a declarat Dan Mihalache pentru stiripesurse.ro.

Ipoteza EVZ: Fotografia a fost facuta de un membru al delegatiei romane si data spre publicare presei romane.

De ce? Aici sursele contactate au scos in evidenta urmatoarea ipoteza: Dan Mihalache este vizat de o schimbare la varful administratiei prezidentiale, iar unul din serviciile de informatii romanesti a dat drumul acestui scandal pentru a usura procesul, fara/cu stirea lui Klaus Iohannis. Care din ele? SRI sau SIE…

Numai Dan Mihalache stie pe cine a deranjat in ultima vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.