Acasă Stirile zilei Dragnea, DNA vine sa te ia! Cat a costat cina cu Trump!

Dragnea, DNA vine sa te ia! Cat a costat cina cu Trump!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Publicatia americana Politico a dat publicitatii oferta Comitetului prezidential de investire a lui Donald Trump pentru cei care doresc sa participe la ceremoniile de la Washington. Liviu Dragnea a postat, joi, mai multe imagini in care aparea la masa lui Trump.

Oferta Comitetului include mai multe pachete, in functie de cat de multi bani sunt dispusi sa aloce doritorii. Astfel, sunt pachete de un milion de dolari, 500.000 de dolari, 250.000 de dolari, 100.000 de dolari si 25.000 de dolari.

Pachetul care permite prezenta alaturi de Donald Trump costa 1.000.000 de dolari. Printre multe altele, precum intalniri cu membrii Cabinetului si politicieni importanti ai Congresului si Camerei Reprezentantilor pentru „a-i onora pe cei mai generosi contributori”, beneficiarii au parte si de o „cina eleganta” la Washington, cu „aparitia speciala” a presedintelui ales Donald Trump.

 

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din timpul unei intalniri pe care a avut-o cu noul presedinte al SUA, Donald Trump.

„Aseara am avut onoarea de a participa, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, la o cina in format restrans alaturi de Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis presedintelui dorinta noastra de a duce parteneriatul strategic dintre #Romania si #SUA la un alt nivel. Presedintele Donald Trump mi-a raspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!” A fost un dialog cald si deschis”, a scris Dragnea pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos