Acasă Stirile zilei Dragnea, avertizat dur de o vedeta! „Ma jegurilor, sa va uitati...

Dragnea, avertizat dur de o vedeta! „Ma jegurilor, sa va uitati toata viata in jur cind iesiti in public, sa nu fiu eu pe acolo sau altul la fel de furios”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marius Vintila publica un text dur la adresa liderilor PSD, dupa ce a participat, sambata, la marsul de protest din Bucuresti. „Ma jegurilor, sa va uitati toata viata in jur cind iesiti in public, sa nu fiu eu pe acolo sau altul la fel de furios, ca in clipa aia o sa va para rau ca nu sinteti in puscarie sau oriunde nu va putem ajunge!”, scrie Vintila.

„Ma Dragnea, ma Tariceanu, ma Ssserban Nicolae, si restul gastii voastre de trisori ordinari, de incompetenti penali, de mincinosi patentati si impostori iresponsabili din toate partidele! Cine sinteti voi, ma, cacati cu ochi, lepadaturilor, sa faceti oamenii sa iasa pe strazi noaptea in frig si zloata, cu zecile de mii?!!”, scrie Vintila foarte nervos.

Iata mesajul integral:

„V-O PROMIT, PENALILOR!

Ieri am fost 50 de mii. Sau 70. Sau chiar 700 de mii, daca te gindesti la cum ploua-ningea ca la razboi de sus si de jos. Cind am plecat din piata spre Parlament deja toate materialele impermeabile de pe mine imi indicau clar ca singurul material impermeabil se numeste plastic, ca el nu respira si ca il gasim in general in natura sub forma de pungi, din pacate pentru cite o mie de ani. Plasticul rezista mult mai bine decit democratia.

Doi dintre noi au intrat pe drum intr-un magazin dupa apa. Eu am ramas afara cu sarpele lung al protestului. Faimosii tineri liberi si frumosi, alti tineri nu asa de frumosi, foarte putin liberi, batrini saraci cu pelerine, batrini bogati cu umbrele de firma, copii de diverse virste pe care parintii au ales sa ii invete ce inseamna cinstea si datoria de cetatean sau pur si simplu nu au avut cu cine sa ii lase acasa, occidentali carora ghidul de protest le explica de ce oamenii astia, pe care Romania ar trebui sa ii puna direct pe ranile facute de corupti si iresponsabili, vor imbogati vestul daca mafia parlamentara isi va duce distrugerea legilor pina la capat. Ma uitam la oamenii care defilau prin fata mea, le simteam umezeala rece din haine si frustrarea de a nu fi acasa la caldura. Ma vedeam in mii de oglinzi. Zimbeam cind citeam cite o pancarta scrisa inspirat, dar multi eram furiosi, aproape umiliti de situatia de a fi efectiv scosi in strada de gesturile criminale ale unor racheti ajunsi, printr-o succesiune de greseli ale noastre si ale sistemului, sa ne poata controla destinele.

Ma Dragnea, ma Tariceanu, ma Ssserban Nicolae, si restul gastii voastre de trisori ordinari, de incompetenti penali, de mincinosi patentati si impostori iresponsabili din toate partidele! Cine sinteti voi, ma, cacati cu ochi, lepadaturilor, sa faceti oamenii sa iasa pe strazi noaptea in frig si zloata, cu zecile de mii?!! Si sa mai si spuneti ca sintem platiti pentru asta! Vomelor, paraziti nemernici, nu va spun animale ca sa nu jignesc animalele, nu va spun golani ca golani eram in ’90 cei de la Universitate… Ma jegurilor, sa va uitati toata viata in jur cind iesiti in public, sa nu fiu eu pe acolo sau altul la fel de furios, ca in clipa aia o sa va para rau ca nu sinteti in puscarie sau oriunde nu va putem ajunge! Uf! Acum parca e mai bine”, a scris Vintila pe Facebook.

Un celebru om din media l-a pus la punct pe Dragnea in avion: „Va bateti joc de tara asta si mintiti un popor intreg! Va doresc un proces cinstit in urma caruia sa mergeti la puscarie!”

Marius Vintila l-a surprins anul trecut pe Dragnea intr-un avion si tinut sa-i spuna ce parere are despre el.

„Ma ridic. Ajung in dreptul lui. Dragnea e cu o carte deschisa in miini, pare ca efectiv (!) citeste. Un badigard de-a dreapta, celalalt pe acelasi rind dar peste culoar, la geam. Avionul e cu doua siruri de cite doua scaune. Cer voie sa ma asez pe locul liber de vis-a-vis de Dragnea, in stinga culoarului. Badigardul ma lasa.

Eu: – Domnu’ Dragnea, ma numesc…(mi se pare de bun simt sa ma prezint), si am lucrat ceva ani in mass-media. As vrea sa va spun citeva lucruri. (Se itesc citeva capete care asculta interesate ce spun. Imi cam tremura vocea.)