Acasă Life Dezvoltare Personala Ce se intampla cand rostim anumite cuvinte la nervi! Care sunt cuvintele...

Ce se intampla cand rostim anumite cuvinte la nervi! Care sunt cuvintele care ne pot influenta negativ destinul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Se spune ca blestemele pot avea un impact profund negativ asupra vietii noastre, insa nu numai acestea ne pot influenta parcursul vietii. Specialistii in paranormal sustin ca nu e nevoie ca un blestem sa fie trimis asupra cuiva, este de ajuns sa rostim cuvinte urate, rele despre noi insine si vom vedea cu proprii ochi ce putere incredibila pot avea.

Nu spuneti niciodata nu mai vreau sa traiesc, nimic nu-mi iese…

Astfel, efecte de blestem au si simplele cuvinte rostite la nervi sau durere: „nu mai vreau sa traiesc”, „am obosit sa cred ca se va mai rezolva ceva,”, „nimic nu-mi iese”, „nu mai are nici un rost”.

In alta ordine de idei, blestemele pot fi impartite in doua mari categorii si anume: cele de neam, preluate de la o generatie la alta, si cele personale, dobandite in timpul vietii.

Blestemele pot afecta viata sociala, astfel apar situatiile in care cu foarte mare greutate se gaseste un partener. De asemenea, blestemele pot afecta relatiile de cuplu, pot aparea neintelegeri in familie, probleme sexuale, de comunicare, legate de bani certuri fara reale motive, despartiri inexplicabile sau disparitia brusca a iubirii dintre parteneri.

Blestemele se pot manifesta si in sanatatea omului, determinand aparitia anumitor boli.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos