Acasă World Dorel din Texas in actiune! A demolat o casa din greseala! Google...

Dorel din Texas in actiune! A demolat o casa din greseala! Google Maps i-a indicat o adresa gresita

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O firma de demolari a daramat din greseala o casa din Texas dupa ce navigatorul Google Maps a indicat o adresa gresita, relateaza EFE.

Responsabilii firmei Billy L. Nabors Demolition s-au scuzat pentru greseala pe care au facut-o saptamana trecuta si s-au angajat sa raspunda in fata proprietarilor pentru aceasta eroare regretabila.

Incidentul a avut loc in Rowlett, o suburbie a orasului Dallas grav afectat de tornadele care au lovit zona la sfarsitul anului trecut. Firma de demolari trebuia sa darame o casa aflata la numarul 7601 de pe strada Cousteau Drive si care a fost grav afectata de pagubele produse de tornada, scrie Agerpres.

Insa Google Maps nu i-a condus la adresa in chestiune, asigura firma, ci la numarul 7601 de pe Calypso Drive, la o strada distanta de adresa dorita.

Cum numarul coincidea, iar casa prezenta pagube pricinuite de tornada, firma Billy L. Nabors Demolition a inceput demolarea fara sa-si dea seama ca se aflau pe strada gresita.

„Cum sa faci o asemenea greseala?”, a declarat mass-media locale Lindsay Diaz, una din proprietarele casei.

Diaz si Alan Cutter, celalalt proprietar se mutasera temporar din casa preconizand sa o repare in urmatoarele luni, dupa ce o echipa de constructori au evaluat ca pagubele suferite de cladire nu afectasera structura.

Dupa ce incidentul a aparut in presa, firma de demolari a decis sa prezinte scuze si sa-i despagubeasca pe proprietari. Dupa incident, Google Maps a corectat greseala din sistemul de navigare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos