Bautura miraculoasa care te scapa de cele mai periculoase boli! Rusii si chinezii o folosesc din cele mai vechi timpuri

Zeolitul sau “piatra care fierbe” este o argila veche de secole, cu beneficii uimitoare pentru organismul uman.

Condiderat a fi un remediu important in Ayurveda (medicina traditionala indiana), in medicina traditionala chineza si in medicina populara rusa, unde este denumit si “piatra miraculoasa”, in terapie se foloseste cu succes un singur tip, numit clinoptilolit.

Se recomanda consumul in scopul imbunatatirii calitatii vietii, pentru eliminarea toxinelor si stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic.

Loading...

Pudra de zeolit nu are efecte toxice sau adverse, dar nu este recomandat consumul in cazul persoanele care au suferit un transplant, implanturi cu tije sau dispozitive metalice. Persoanele care care il consuma resimt, printre altele, o imbunatatire a claritatii mentale, liniste si buna dispozitie.

Zeolitul “iubeste “ apa, de aceea este recomandat consumul a cel putin 30 ml – 50 ml de apa pe kilogram corp in decursul unei zile.

Reteta ideala

Se prepara o “limonada” dintr-o lingurita de pudra, o lingurita de miere, sucul de la o jumatate de lamaie, in 200-250 ml apa.

Se bea pe stomacul gol, iar la cateva minute se mai bea un pahar cu apa.

Citeste mai mult pe Secretele

Loading...
spre