Clipe de groaza pe un teren de tenis de la Complexul Sportiv Milcovul Sud din Focsani. Un sportiv a murit chiar in timpul unei partide.

Tenismanul Ion Zainea a murit, sambata, la varsta de 45 de ani, in timpul unui meci pe care il disputa pe unul din terenurile Complexului Sportiv Milcovul Sud din Focsani, dupa ce a suferit un infarct.

Sportivul participa la Turneul de tenis oraganizat de Asociatia Tenis Club Focsani si sustinut financiar de Consiliul Judetean Vrancea.

In timpul partidei pe care o disputa impotriva lui Constantin Ciocirlan, fost sef la Garda Financiara, lui Zainea i s-a facut rau, el nemaiputand fi salvat de catre echipajul medical ajuns la fata locului.

„Dupa aproximativ o ora si jumatate, Ion Zainea a solicitat o pauza deoarece nu se simtea bine. A stat pe banca vreo 7-8 minute, apoi a cazut si asta a fost. Am chemat Ambulanta, care a venit dupa 15 minute, dar era prea tarziu ca prietenul nostru sa mai fie salvat”, a spus Costi Ciocirlan.

Ion Zainea avea 45 de ani, era din Focsani, si lucra la o firma de televiziune prin cablu din oras si participa frecvent la turneele de tenis ale veteranilor. sursa: mediafax.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.