Cateva documente vechi de peste 4000 de ani spulbera teoria conform careia Cristofor Columb a fost cel care a descoperit America.

Omul de stiinta Charlotte Harris Rees este cea care a mostenit aceste harti de la tatal sau, deasemenea om de stiinta, si sustine ca primii oameni care au calatorit in America au fost chinezii.

Intreaga poveste a inceput in 1981, cand omul de stiinta dr. Harris Jr. Hendon a intrat in posesia acestor documente antice. Atunci a fost pentru prima data cand a fost emisa teoria cum ca chinezii au fost primii oameni care au pus piciorul pe continentul american. Hartile au fost incuiate intr-o cutie in casa omului de stiinta care din cauze misterioase a decedat. In 2003, Charlotte Harris Rees a descoperit cercetarile tatalui sau si a dorit cu ardoare ca sa-i confirme teoria.

Cercetatoarea a strans mai multe probe de ADN dintr-un esantion stabilit in randul nativilor de pe continentul american. Cu stupoare a constat ca ADN-ul acestora este in mare masura identic cu cel al poporului chinez. Astfel, hartile provenite din China antica sunt, cat si rezultatele ADN indica limpede faptul ca primii oameni care au descoperit America sunt chinezii.

Probele ADN indica migratia chinezilor care a avut loc cu 4000 de ani in urma. Astfel, aceasta descoperire schimba radical istoria omenirii, pentru ca Columb nu a descoperit America in 1492, ci pur si simplu a redescoperit un continent pe care chinezii il cunosteau cu 3500 de ani in urma.

Sursa: efemeride.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.