Acasă Stirile zilei Doi bărbaţi au furat 100.000 de euro de la o casă de...

Doi bărbaţi au furat 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar din zona Unirii din Capitală

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Doi bărbaţi au furat, luni, 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar din zona Pieţei Unirii din Capitală, după ce s-au dat drept poliţist şi comisar al Gărzii Financiare şi au cerut să verifice banii susţinând că au găsit nereguli.

Cei doi bărbaţi au intrat în casa de schimb valutar spunând că vor să facă un control privind unele nereguli şi i-au cerut casierei să le dea 100.000 de euro pentru a-i verifica.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat că la faţa locului au mers poliţişti de la Secţia 10, care audiază persoanele implicate şi încearcă să identifice eventualii martori, urmând să stabilească dacă în casa de schimb valutar erau camere de supraveghere care au surprins incidentul.

Alexandru Niculae a precizat că victimele le-au declara poliţiştilor că cei doi au susţinut că sunt lucrători ai unor instituţii cu atribuţii pe linie de control. Aceştia ar fi întocmit un proces-verbal privind aşa-zisele nereguli, însă angajaţii casei de schimb valutar nu l-au recunoscut. sursa: Mediafax.