Acasă World Documentul CIA care schimba istoria din temelii! Hitler ar fi supravietuit celui...

Documentul CIA care schimba istoria din temelii! Hitler ar fi supravietuit celui de-al Doilea Razboi Mondial!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Un document al CIA care a fost postat chiar pe site-ul agentiei de informatii arata ca fostul dictator nazist Adolf Hitler a supravietuit celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Numele de cod „CIMELODY -3” a fost contactat in data de 29 Septembrie 1955 de catre o persoana – un prieten bun si fidel al fostului dictator nazist – care a servit sub comamnda lui Hitler, in Europa, si care se se afla acum in „Maracaibo” .

CIA a investigat daca Hitler a trait in Columbia, in anii 1950, iar recentele documente declasificate arata ca agentii CIA au scos la iveala si o fotografie a unui barbat care semana lei cu dictatorul german.

Agentia americana a investigat si informatiile potrivit carora Hitler ar fi trait intr-o comunitate de fosti nazisti, in 1950, in Columbia, scrie The Independent.

Un fost soldat SS, Phillip Citroen, prieten cu „CINELODY-3″ a abordat agenti CIA, in 1954, si le-a spus ca un barbat care pretinde ca este Hitler locuieste in orasul Tunja. Citroen a pretins ca l-a intalnit pe acest individ intr-un loc numit ‘Residencies Coloniales’, care este, potrivit sursei, locuit masiv de fosti nazisti”.

„Potrivit lui Citroen, rezidentii germani din aceasta comunitate il urmeaza si idolatrizeaza pe acest presupus Adolf Hitler, caruia i se adreseaza cu Elder Fuhrer si pe care-l intampina cu salutul nazist”.

Desi aceste informatii au fost scrise intr-un memo informal, CIA le-a respins intr-un final, clasificandu-le drept zvonuri.

Exista o serie de teorii ale conspiratiei, cu privire la moartea lui Hitler, cea mai raspandita fiind aceea ca, de fapt, dictatorul si-a trait ultimii ani din viata in Argentina, impreuna cu alti nazisti care ar fi reusit sa ajunga tot pe acel continent.

Se crede ca mii de nazisti au fugit in America de Sud, dupa Al Doilea Razboi Mondial, inclusiv membri de seama din aparatul conducerii lui Hitler.

Cei mai multi dintre istorici cred insa ca Hitler s-a sinucis in buncarul sau din Berlin, iar partenera lui de viata, Eva Braun, s-ar fi otravit cu cianura, arata RTV.