Acasă Stirile zilei Stiinta DOCUMENTELE DECLASIFICATE ale FBI arata in ce tara a murit HITLER si...

DOCUMENTELE DECLASIFICATE ale FBI arata in ce tara a murit HITLER si la ce varsta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Documente declasificate ale FBI arata ca Hitler nu a murit in Germania, in buncarul sau, ci a fugit impreuna cu apropiatii sai cu ajutorul unui submarin in Argentina.

Inainte de a se sfarsi razboiul, Hitler, impreuna cu Eva, sotia sa, si cu cativa apropiati au fugit in Argentina, cu ajutorul unui submarin. Documente declasificate arata ca Hitler impreuna cu apropiatii sai a fugit in Argentina cu ajutorul unui submarin.

Acesta a fost reperat in apele oceanului de americani, in 1945. Mai mult, americanii stiau cine se afla in submarin. Hitler a trait retras in Anzi, impreuna cu apropiatii lui, mult timp dupa terminarea razboiului.

Ramane intrebarea referitor la rusi. Acestia si-au asumat faptul ca l-au descoperit in buncar pe Hitler, impreuna cu cativa apropiati. Au lasat americanii lucrurile astfel incat, rusii sa fie indusi in eroare?

Putem sa credem ca a fost o intelegere intre americani si rusi ca lucrurile sa ia o astfel de turnura? Un compromis, o conspiratie?

Intr-un alt raport declasificat se spune ca in 1945, un informator misterios s-a oferit sa ofere aliatilor, informatii care au fost esentiale pentru castigarea razboiului. Nu este precizat in acest raport numele misterioasei persoane, dar se spune ca este de rang inalt, iar informatiile, spune raportul, au fost coplesitoare pentru sfarsitul razboiului.


 Citeste si: TEORIE SOCANTA: ANGELA MERKEL ESTE FIICA LUI HITLER!


 

Hitler a trait pana la varsta de 95 de ani si a fost casatorit in ultima parte a vietii cu o femeie braziliana.

Si-a schimbat numele in Adolf Leipzig. Leipzig era unul dintre orasele favorite ale lui Hitler si datorita faptului ca acolo se nascuse Bach, compozitorul lui preferat. Autoritatile braziliene au promis ca vor exhuma cadavrul pentru a face testul ADN.

CONTINUARE