Acasă Stirile zilei Stiinta Teorie socanta: Angela Merkel este fiica lui Hitler!

Teorie socanta: Angela Merkel este fiica lui Hitler!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Teorie socanta despre cancelarul Germaniei pe care conspirationistii au aruncat-o pe internet unde sustin ca Angela Merkel este fiica lui Hitler, potrivit unor documente secrete din arhiva STASI (fosta securitate RDG).

In aceste dosare a fost consemnata nasterea unui copil de sex feminin, fiind identificat precum Angela Merkel, in data de 20 aprilie 1954. Nasterea a fost realizata pe cercetarea medicului german Karl Klauberg, care este cunoscut in istorie precum un supus de seama a lui Hitler. Supranumit si “ingerul mortii“, Klauberg a fost condamnat de catre instantele de judecata la crime de razboi inimaginabile. A stat in puscarie doar 7 ani, dupa care a fost eliberat si trimis in Germania cu o misiunea speciala de catre KGB.

Doctorul Klauberg era un expert in inseminarea artificiala si din dragostea sa nebuna pentru Hitler, acesta i-a prelevat si inghetat mai multe mostre de sperma. Dupa cum spune si istoria, Hitler a fost fiul nelegitim al lui Solomon lui Rothschild, nascut de amanta sa Anna Maria Schicklgruber.

Odata ajuns in Germania, Klauberg a primit ordin sa reinvie un copil care poarta markerii lui Hitler. Procesul de inseminare artificiala in acei ani era aproape necunoscut publicului larg, cauza pentru care munca lui Klauberg era privita cu scepticism de cei mai multi. Poveste din dosarele STASI continua si se spune ca drept mama surogat a fost aleasa sora Evei Braun, Gretl Braun. Gretl era o militanta socialista si care facea parte din conducerea Partidului Social Democrat, al carui ideologie se baza pe principiile marxiste.

La numai doi ani dupa acest eveniment, doctorul Klauberg a fost asasinat in conditii misterioase. Probabil ca isi incheiase misiunea si STASI nu mai avea nevoie de el. O alta teorie sustine ca a devenit agent KGB, schimbandu-si astfel identitatea.

Nasterea copilului lui Hitler

La scurt timp dupa nasterea fetitei lui Hitler, a fost semnat un acord intre sovietici, americani si reprezentantii Vaticanului. Copilul a fost plasat sub tutela Bisericii Catolice si a fost plasata familiei Kasner. I-a fost schimbata si data de nastere din 20 aprilie (ziua in care s-a nascut si Hitler) 1954 in 17 iunie 1954 si i-a fost oferit numele de Angela Dorothea Kasner.

Ciudat mai este si faptul ca imediat dupa nasterea micutei Angela, familia Kasner a hotarat sa se mute de la Hamburg (RFG) in Germania de Est.

Punctul principal al acordului asupra fiicei lui Hitler a fost ca aceasta sa fie crescuta in spiritul catolic, dar sa nu puna mana pe putere pana atunci cand un preot neamt va ajunge sa tina fraiele Vaticanului.

Citeste materialul integral pe efemeride.ro!