Un articol intitulat Sfarsitul Iluminatilor publicat in cotidianul Nouvelle Erein face trimitere la vechi documente ale Fratiei Sarpelui unde se vorbeste despre cea de-a treisprezecea zodie responsabila de accidentele, bolile si razboaiele din aceasta perioada.

In aceste documente se face referire la un rege, din dinastia Windsor, care va deveni un rege al lumii.

Se crede ca printul William va fi viitorul rege al lumii, pentru ca are origini reptiliene. In anul 1980, un medium care a reusit sa fuga din Fratia Sarpelui a fost primul care a vorbit despre nasterea printului William si viitorul sau, ca rege al lumii. Scriitorul David Icke in celebrul sau roman Marele Secret, aprofundeaza aceasta teza, bazata pe marturiile unor Iluminati si ale unor mediumuri celebri.

Cartea lui Icke se bazeaza in mare parte pe marturiile unui medium celebru, Arizona Wilder. Aceasta sustine ca membrii dinastiei Windsor sunt descendenti ai reptilienilor. Au ritualuri satanice, in timpul carora sunt jumatate oameni, jumatate reptile. Icke sustine ca reptilienii pot fi usor recunoscuti dupa formatul ochilor. El chiar prezinta o serie de poze ale unor celebrii Iluminati, facand o analiza atenta a acestora.

Ochii acestora devin uneori rosii, pupila de micsoreaza, retina se alungeste si capata culoarea neagra in interior. Reptilienii se afla in cea de a patra dimensiune, foarte aproape de cea de a trei dimensiune.

Clasicul zodiac, pe care toti il cunoastem, este format din 12 zodii. A sa stiam, multi dintre noi. Mult timp, a fost ascunsa cea de a treisprezecea zodie, care este cea a Sarpelui si este destinata reptilienilor.

Reptilienii provin din Constelatia Dragonului, tin secret venirea lor pe Pamant si conduc toate ordinele si fratiile Iluminatilor.

Sarpele se urca pe cal la sfarsitul Balantei, in Scorpion si Sagetator. Aceste trei zodii sunt un mister pentru astrologi, in sensul ca ele perturba armonia semnelor zodiacale, echilibrul acestora cu universul.

Maestrul spiritual Peter Deunov, considera aceasta perioada ca fiind a treisprezecea zona sau zona tuturor contradictiilor.

Cea de a treisprezecea zodie, cea a Sarpelui, se manifesta in perioada celor trei zodii. Multe incidente, dezechilibre, accidente, boli si morti tragice se produc in aceasta perioada. Iuda, unul dintre apostolii lui Christos, corespunde acestei zone si a numarului 13. El il iubeste pe Christos, care este mentorul sau, dar este ros de invidie fata de inteligenta si realizarile lui Christos. Icke il considera pe Iuda ca avand origini reptiliene.

Una dintre cele mai puternice si mai bogate familii din lume este cea numita Rothschild, care este considerata ca este de origine reptiliana. Reptilienii sunt in numar mare in SUA si au o legatura foarte stransa cu indienii Cherokee, de la care au invatat multe lucruri. Indienii stapanesc cunostinte care au fost preluate de la populatia care a trait in Atlantida.

Familia Rothschild a fost implicata in toate evenimentele mondiale. A provocat si finantat razboaie civile in SUA, a rescris harta Europei, implicandu-se in cele doua razboaie mondiale. Cel de al doilea Razboi Mondial avea pentru Illuminati trei scopuri. In primul rand, aducerea in prim plan al unui simbol al fortaretelor subterane din Tibet si Egipt. Este vorba despre svastica. In al doilea rand, crearea statului Israel, o adevarata platforma pentru Noua Ordine Mondiala.

In al treilea rand, crearea armelor nucleare si posibilitatea testarii acestora. Dupa cel de al doilea Razboi Mondial, puternicele familii imperiale japoneze, Hirohito, au fost indepartate de la conducerea lumii. Illuminatii au preluat toata puterea.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.