Acasă Stirile zilei Document declasificat! FBI recunoaste ca Hitler a supravietuit razboiului si a fugit...

Document declasificat! FBI recunoaste ca Hitler a supravietuit razboiului si a fugit in Argentina!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oficial, Hitler s-ar fi sinucis in buncarul sau subteran, dar un document declasificat al FBI arata ca cel mai mare criminal al omenirii a supravietuit si a fugit in Argentina.

Totusi, citeva documente clasificate arata faptul ca FBI a avut unele suspiciuni legat de moartea dictatorului.

Documentele sustin ca Hitler si Eva Braun si-ar fi inscenat moartea si ca ar ar fi primit ajutor din partea directorului OSS – Allen Dulles. Intr-unul dintre documentele din Los Angeles se arata ca FBI ar fi avut cunostinta de un submarin misterios care ar fi transportat citiva oficiali nazisti pina in Argentina.

Pe acesta s-ar fi aflat si Hitler, impreuna cu Eva Brown. Din primele informatii, se pare ca guvernul argentinian l-ar fi ajutat pe dictator sa se ascunda.

Identitatea informatorului a ramas ascunsa, insa detaliile oferite de acesta i-au determinat pe agentii FBI sa pastreze documentele in arhiva, desi americanii nu au investigat cazul mai departe.

De asemenea, in 1945, generalul si omul politic Dwight David Eisenhower a scris ca posibilitatea ca Hitler sa traiasca linistit si fara nici o problema in Argentina este foarte mare.

Nu ar fi pentru prima data cind OSS ar ajuta un important personaj nazist sa scape de pedeapsa. Adolf Eichmann a fost localizat in Argentina in 1960, astfel ca si Hitler a trait, cel mai probabil, linistit in America de Sud.

Document declasificat! FBI recunoaste ca Hitler traieste si a fugit in Argentina!2

Sursa: fanatik.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos