Document declasificat! FBI recunoaste ca Hitler a supravietuit razboiului si a fugit in Argentina!

Oficial, Hitler s-ar fi sinucis in buncarul sau subteran, dar un document declasificat al FBI arata ca cel mai mare criminal al omenirii a supravietuit si a fugit in Argentina.

Totusi, citeva documente clasificate arata faptul ca FBI a avut unele suspiciuni legat de moartea dictatorului.

Documentele sustin ca Hitler si Eva Braun si-ar fi inscenat moartea si ca ar ar fi primit ajutor din partea directorului OSS – Allen Dulles. Intr-unul dintre documentele din Los Angeles se arata ca FBI ar fi avut cunostinta de un submarin misterios care ar fi transportat citiva oficiali nazisti pina in Argentina.

Click pe aceeasi tema:  TOP 15 Profetii ale lui Nostradamus! Multe s-au implinit, sa ne ingrijoram pentru urmatoarele? FOTO

Pe acesta s-ar fi aflat si Hitler, impreuna cu Eva Brown. Din primele informatii, se pare ca guvernul argentinian l-ar fi ajutat pe dictator sa se ascunda.

Identitatea informatorului a ramas ascunsa, insa detaliile oferite de acesta i-au determinat pe agentii FBI sa pastreze documentele in arhiva, desi americanii nu au investigat cazul mai departe.

De asemenea, in 1945, generalul si omul politic Dwight David Eisenhower a scris ca posibilitatea ca Hitler sa traiasca linistit si fara nici o problema in Argentina este foarte mare.

Nu ar fi pentru prima data cind OSS ar ajuta un important personaj nazist sa scape de pedeapsa. Adolf Eichmann a fost localizat in Argentina in 1960, astfel ca si Hitler a trait, cel mai probabil, linistit in America de Sud.

Click pe aceeasi tema:  Adevarul despre dezincriminarea abuzului in serviciu! Ce manipulare se rostogoleste in spatiul public!

Document declasificat! FBI recunoaste ca Hitler traieste si a fugit in Argentina!2

Sursa: fanatik.ro

Citeste caplimpede

spre