Cap Limpede

Politic

DNA vine sa te ia! Sefii de la Ministerul Justitiei la audieri! Cand e randul lui Iordache?

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, procurorul Oana Schmidt Haineala, s-a prezentat marti dimineata la DNA, pentru a fi audiata in ancheta privind elaborarea controversatei ordonante de urgenta 13 de modificare a Codurilor Penale. In acelasi dosar, ieri a fost audiat ca martor si procurorul Constantin Sima, tot fost secretar de stat in minister.

Directia Nationala Anticoruptie a deschis dosarul in urma unei sesizari depuse de mai multe persoane fizice cu privire la aceasta ordonanta. Saptamana trecuta, CSM i-a retras pe cei doi magistrati de la Ministerul Justitiei pentru a nu fi afectata ancheta.

Dupa expertii din Ministerul Justitiei si fostul secretar de stat Constantin Sima a explicat luni in ce conditii a fost elaborat actul normativ.
Oana Schmidt-Haineala, considerata a fi mana dreapta a ministrului Iordache, alaturi de Constantin Sima, spune ca nu a participat la elaborarea controversatei Ordonante 13 si ca nu are niciun amestec. Insa ea poate da detalii procurorilor despre felul in care a fost elaborata si cum a ajuns sa fie adoptat in regim de urgenta aceasta ordonanta.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-91364").on("click", function(){ $(".com-click-id-91364").show(); $(".disqus-thread-91364").show(); $(".com-but-91364").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});