Acasă Stirile zilei Justitia DNA a saltat reteaua judecatorilor specializati in insolvente

DNA a saltat reteaua judecatorilor specializati in insolvente

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cativa judecatori de la Tribunalul Bucuresti au hotarat sa se specializeze pe cazuri de companii impotriva carora se cere declansarea procedurii de insolventa. Acum, impotriva a patru judecatori de la Sectia Comerciala a Tribunalului Bucuresti, suspectati ca ar fi savarsit fapte de coruptie in legatura cu solutionarea unor litigii in cauze de insolventa, s-au deschis dosare penale.

Potrivit Mediafax, trei dintre judecatori au fost dusi la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a li de aduce la cunostinta invinuirile pentru care sunt vizati.

Cei trei judecatori ar fi fost ridicati de la Tribunalul Bucuresti, in baza unor mandate de aducere.

Sursele judiciare au precizat ca si in cazul celui de-al patrulea judecator s-a emis mandat de aducere, dar acesta nu a fost deocamdata adus la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru ca urmeaza sa fie ridicat de acasa sau din alt loc.

Cei patru judecatori sunt de la Sectia Comerciala a Tribunalului Bucuresti si sunt suspectati ca ar fi savarsit fapte de coruptie in legatura cu solutionarea unor litigii in cauze de insolventa, in sensul ca ar fi avut intelegeri cu lichidatori judiciari, au mai spus sursele citate.
La DNA a fost solicitata o ambulanta, pentru o persoana careia i s-ar fi facut rau, insa deocamdata nu se stie daca este vorba despre unul dintre cei trei judecatori.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos