DNA a descins la RA-APPS. Directorul Gabriel Surdu este vizat de procurori – Cap Limpede

DNA a descins la RA-APPS. Directorul Gabriel Surdu este vizat de procurori

Procurori DNA efectueaza miercuri percheziții la RA-APPS, de ancheta fiind vizat directorul institutiei, conform unor surse judiciare citate de Agerpres. Gabriel Surdu este suspectat de cumparare de influenta.

Potrivit unor surse judiciare, directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, i-a cerut in 2013 presedintelui Consiliului Judetean Buzau Marian Cristinel Bigiu sa-i faciliteze obtinerea unor contracte de lucrari in judetul Buzau pentru SC Construct Co Group SRL. Şeful CJ Buzau s-a conformat si a intervenit pentru obtinearea unui contract de lucrari pentru SC Construct Co Group SRL, in comuna Ghergheasa. In schimbul interventiei sale pe langa primarul localitatii Ghergheasa, Bigiu a primit 8% din valoarea contractului, transmite Romania TV.

Click pe aceeasi tema:  Se strange latul! DNA face anuntul care ii da fiori lui Liviu Dragnea! Procurorii au inceput urmarirea penala!

Sursele au indicat ca SC Construct Co Group SRL era condusa de Gabriel Surdu printr-un intermediar.

Contractul incriminat de procurori se refera la lucrari de canalizare in comuna Ghergheasa, in valoare de aproape 11 milioane euro.

 

spre