Fostul presedinte Traian Basescu s-a intalnit, marti, in Parcul Herastrau, cu un fost ofiter SRI. Intalnirea  a fost confirmata de fostul ofiter , Adrian Ovidiu Radu, care acuza faptul ca fostul presedinte este „filat prin ordinul lui Coldea”.

Traian Băsescu a fost surprins, marti, in Parcul Herastrau, de paparazzii Cancan, alaturi de fostul ofiter SRI, Adrian Ovidiu Radu.  Adrian Ovidiu Radu a confirmat intalnirea cu fostul presedinte, declarandu-se un „basist” convins si acuzand faptul ca fostul presedinte este „filat” de SRI.

„Azi m-am intâlnit cu fostul presedinte al României… de fapt… Singurul presedinte adevarat! Din nefericirire acest om care a luptat 10 ani de mandat ptr Romania a avut filaj de la SRI… via Coldea! Nu mica a fost mirarea cand … la ora 23.30… „pensatul” de la Realitatea a dat pe post o ” inregistrare”!!!! cu intalnirea de azi cu dl Traian Basescu din parcul Hefestrau. titllurile vuiau pe…banda,….un ” repudiat” al srui intalnire de taina cu T.B in herastrau! idioti! repudiat? da! poate ca, din cauza mea au fost arestati toti sefii .mei….Paltanea de la prahova…,gral Soare Ovidiu seful inspectoratului ptr apararea constitutiei..etc. poate de aia sunt repudiat ptr pensat! culmea. ..l-am sunat pe pensat cand am obaervat aaemenea bazaconii…si i-an tranamis si ms..dar, ! deontoligia! lui procesionala a lasat de dorit! probabil ptr ca in ms ii spuneam sa spuna adevarul si ca..atentie natiune! campania electorala a lui Iohanis a fost sponaorizata de omul de casa a lui N a s t a s e!…..dl Anastasecu Mihai din Campina! soc! deduceti de ce a amutit pensatul…dupa ce 10 min a dat imagini i registrate cu mine si t. b de la intalnirea de azi din Herestrau! ..bomba e alta! T.B este filat prin ordinul lui Cildea.,si ca sa aiba acoperire cica aparrnta legala.,i face prin procuroarea de la dna care recent.la chemat.la.intwrigatoriu pe Ohanisian…vor sa ii insceneze ceva lui T.B! atentie basisti!”, a scris fostul ofiter SRI, pe Facebook.

Adrian Ovidiu Radu este cel care a depus, in luna februarie a acestui an, un denunt impotriva lui Florian Coldea si a Laurei Codruta Kovesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.