Din secretele reflexoterapiei! Punctul miraculos din talpa ta care iti aduce fericire si elimina stresul si tensiunea! Vezi celelalte sase puncte miraculoase! – Cap Limpede

Din secretele reflexoterapiei! Punctul miraculos din talpa ta care iti aduce fericire si elimina stresul si tensiunea! Vezi celelalte sase puncte miraculoase!

In zona talpii, exista mii de terminatii nervoase si daca vei cunoaste ce puncte trebuie sa apesi, nu numai ca iti vei relaxa intregul organism, dar iti vei imbunatati si starea de sanatate.

Datorita miracolului masajului, vei putea trata anumite organe, asa ca te rog sa dedici cateva minute relaxarii si sanatatii, merita! Maseaza-ti talpile cu ajutorul degetului mare si celui aratator. Procedura este interesanta si extrem de utila.

Iata care sunt punctele pe care trebuie sa le masezi si legatura lor cu organele:

Click pe aceeasi tema:  Cati ani pierzi din viata daca lucrezi la birou! Ce se intampla in corpul tau cand stai mult pe scaun! Video

Degetul mare: vei interveni asupra hipotalamusului. Te ajuta foarte mult daca doresti sa iti controlezi greutatea. Presand acest punct, poti controla apetitul si vei pierde cateva kilograme in plus.

Centrul degetului mare este un punct care ajuta la punerea in miscare a glandei pituitare, cea care implica toate glandele care produc hormoni. Dezechilibrul hormonal va fi istorie, daca masezi acest punct.

Baza degetului mare este o zona care implica glanda tiroida. Daca te afli in perioade stresate, maseaza acest punct, te va ajuta.

Click pe aceeasi tema:  Leguma care te pune pe picioare instant! Este indicata dupa orice boala!

Centrul talpii: este extrem de placut sa masezi aceasta zona si este strans legata de diafragma. Acest masaj iti va aduce relaxare si fericire, deoarece te va ajuta sa elimini stresul si tensiunea.

Extremitatile interioare ale talpii: aproape de centrul talpii se gasesc centrii care au o legatura stransa cu glanda suprarenala. Daca simti ca esti in permanenta obosit, maseaza aceste puncte. Te vei incarca imediat cu energie.

Zona calcaiului: masand aceasta zona vei elimina toxinele din organism.

Click pe aceeasi tema:  Scapa de durerile la genunchi si articulare fara sa mergi la doctor! Reteta naturala care iti ia durerea cu mana intr-o zi!

Fa-ti un cadou, masandu-ti aceste puncte, rezultatul te va determina sa repeti zilnic procedura.

Sursa: Secretele

spre