Din secretele presopuncturii! Punctul de pe corp care te poate scapa de durere si poate creste capacitatea de concentrare! – Cap Limpede

Din secretele presopuncturii! Punctul de pe corp care te poate scapa de durere si poate creste capacitatea de concentrare!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

 

De obicei, primul gand cand ai o durere este sa fugi la doctor. in ziua de azi, exista si medicina alternativa, iar oamenii devin din ce in ce mai constienti de acest lucru, apeland la aceasta metoda care nu are efecte secundare sau riscuri.

Sigur ati auzit de presopunctura, o tehnica derivata din acupunctura, care presupune apasarea unui punct in organism, pentru a imbunatati starea de sanatate.

Astazi vorbim despre punctul LV3, aflat intre oasele metatarsiene. Se spune ca acest punct are o putere incredibila de a imbunatati starea de sanatate.

Uitati ce beneficii aveti, daca apasati acest punct.

Scapati de stres. Reflexologia moderna afirma ca prin apasarea punctului LV3 se reduce nivelul de stres si oboseala si creste capacitatea de concentrare.

Loading...

Va scapa de dureri. in loc sa luati calmante, apasati-va acest punct, intrucat el este conectat cu coloana vertebrala. Va scapa si de durerile de cap.

Antidepresiv. Potrivit WebMD, se pare ca prin apasarea punctului LV3, ameliorati simptomele de depresie si frica. Cercetatorii sunt de parere ca punctul LV3 masat ajuta la problemele legate de stres si insomnie, care sunt cumva cauza fundamentala a depresiei.

Presopunctura va ajuta asadar, trebuie doar sa fiti consecventi, arata doctorulzilei.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close