Acasă Life Monden Din cauza unei „căderi nervoase” Sinead O’Connor şi-a anulat turneul mondial din...

Din cauza unei „căderi nervoase” Sinead O’Connor şi-a anulat turneul mondial din 2012

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cântăreaţa irlandeză care se luptă cu o depresie severă de mulţi ani declară într-un mesaj postat pe site-ul ei:

„Cu un imens regret trebuie să anunţ că am anulat toate concertele din turneul meu din acest an, întrucât sunt foarte bolnavă, din cauza tulburării bipolare de care sufăr. Îmi cer scuze pentru toate problemele cauzate de această anulare.
Aşa cum ştiţi cu toţii, am suferit o cădere nervoasă foarte serioasă în perioada decembrie – martie, iar medicii m-au sfătuit să nu pornesc în acest turneu. Nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni, mai ales că turneul era deja programat pentru a coincide cu lansarea noului meu album.”

Acest turneu trebuia să aibă loc în 2012, pentru a promova cel mai recent material discografic al cântăreţei irlandeze, „How About I Be Me (And You Be You)?”, care a fost lansat în luna februarie.

Sinead O’Connor a fost diagonosticată cu tulburare bipolară în anul 2003. În 2007, ea a dezvăluit în emisiunea realizată şi prezentată de Oprah Winfrey că a încercat să se sinucidă în ziua în care a împlinit vârsta de 33 de ani (în 1999).

Ea a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti pe 11 iunie 2009. Aceasta a devenit celebră pe plan internaţional în 1990, datorită piesei „Nothing Compares 2 U”, extrasă de pe albumul „I Do Not Want What I Haven’t Got”.

Andreea Mușatescu