Acasă Utile Dieta miraculoasa care te scapa de 14 kilograme in 2 saptamani! Ai...

Dieta miraculoasa care te scapa de 14 kilograme in 2 saptamani! Ai nevoie de un singur ingredient

Hrisca este un aliment deosebit de sanatos si hranitor, ideal pentru micul dejun. Poseda proprietati nutritive exceptionale, care stimuleaza metabolismul si asigura energia necesara pentru a face fata cu brio provocarilor de peste zi.

Printre punctele forte ale acestui aliment se numara proprietatile de stimulare a sistemului nervos si a memoriei, precum si efectele terapeutice asupra unor boli si afectiuni precum diabetul zaharat, glaucomul si reumatismul.

Ceaiul de flori de hrisca are efecte benefice asupra cailor respiratorii si sustine vindecarea plamanilor. Poate sprijini inclusiv recuperarea fizica dupa radioterapie si chimioterapie, atenuand in timp efectele adverse ale acestor tratamente agresive.

Hrisca este excelenta si pentru uz extern. Folosita sub forma de masca, hrisca tonifiaza si regenereaza pielea. Se numara printre cele mai hranitoare si sanatoase cereale, avand un continut bogat in carbohidrati, proteine, minerale si antioxidanti puternici.

Contine multi aminoacizi, precum si fier, potasiu, vitamina B, iod si magneziu. Hrisca este recomandata uneori chiar de medici ca adjuvant in tratamentul tulburarilor hepatice, al anemiei si al hipertensiunii arteriale.

Reteta: