Acasă Stirile zilei Stiinta Dezvaluirile incredibile ale pilotului lui Barack Obama! A observat un OZN in...

Dezvaluirile incredibile ale pilotului lui Barack Obama! A observat un OZN in forma discoidala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul pilot al lui Barack Obama a dezvaluit pentru ziarul New York Daily News intr-un interviu din 10 aprilie 2015 ca intr-o noapte din aprilie 1989, cand zbura din Kansas spre Iowa, a observat un OZN in forma discoidala, alb. Dupa cateva momente OZN si-a schimbat culoarea, devenind rosu, dar si dimensiunea sa a devenit mult mai mare.

Andrew Danziger, impreuna cu celalalt pilot, au putut observa OZN-ul timp de 30 de minute. Acesta zbura paralel cu avionul. Pilotii au luat legatura cu turnul de control, anuntand situatia. Cei de la turnul de control au raspuns ca timp de 30 de minute au inregistrat semnale neobisnuite pe ecranul radar, dar nu au reusit sa localizeze OZN-ul.

Dupa 30 de minute, OZN-ul s-a pierdut intr-un fum alb. In 13 iunie 2014, pilotii unui avion de linie, dar si pasagerii din avion au vazut un om zburator. El a aparut la 3500 de picioare de avion, chiar deasupra localitatii engleze Macclesfield. Avionul era un Airbus 320 si se apropia de aeroportul din Manchester.
In prima faza, pilotii au crezut ca este un individ cu o parapanta. Era imposibil, pentru inaltimea la care zbura avionul.

Au raportat turnului de control incidentul, dar observatorii de la sol nu au inregistrat pe ecran existenta unui alt aparat de zbor. Cazul a fost preluat de Oficiul de Securitate a Zborurilor, care au transmis ca in acea zi, in zona respectiva nu au existat zboruri cu parapanta si nici antrenamente ale parasutistilor.
John Podesta este un fost consilier al lui Obama si a declarat ca marele sau esec a fost in 2014, pentru ca nu a reusit sa declasifice dosare privind OZN-urile.

In anul 2007, intr-o aparitie publica, el spunea ca e timpul ca dosarele privind extraterestrii sa fie declasificate. E timpul sa stim adevarul! Poporul american trebuie sa stie adevarul, cu orice risc! Site-ul prezidential american a fost asaltat cu peste doua milioane de intrebari care vizau interviul dat de Podesta, cerandu-i in acelasi timp, presedintelui Obama, sa preia exemplul europenilor, care au declasificat in 2015, cateva sute de dosare privind civilizatiile extraterestre. Intr-o conferinta, Dimitri Medvedev, premierul Rusiei, a anuntat ca timpul declasificarilor a venit si ca toate rapoartele privind extraterestrii trebuie declasificate.

Medvedev a continut sustinand ca americanii sunt cei mai reticenti la acest lucru. Contrar asteptarilor, rusii au fost transparenti in ceea ce priveste astfel de rapoarte, multe dintre ele fiind declasificate si prezentate publicului de media ruseasca. Autoritatile rusesti au dat detalii despre incidentul care s-a produs in 14 mai 2014, cand o racheta lansata de pe cosmodromul din Kazahstan, care se indrepta spre China, a fost distrusa de un OZN.

Rusii au reusit sa filmeze incidentul. Dupa 9 minute de la lansare, racheta, care transporta un satelit, aflata la o altitudine de 150 de kilometrii, s-a dezintegrat in urma unei ciocniri cu un obiecte necunoscut.
Racheta avea o lungime de 53 de metri si transporta cel mai puternic si performant satelit de telecomunicatii al Rusiei. Incarcatura avea o greutate de 5.3 tone. Pagubele au fost imense, dat fiind faptul ca investitia a fost foarte mare, respectiv, cateva miliarde de euro.

Sursa: Efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCine este Iisus si de unde I se trage numele! Cum a ajuns al doilea simbol al Trinitatii crestine!?
Articolul următorVestea care aduce lumina lui Mihai Nesu: Daca rezultatele testarii vor da rezultatele dorite, Mihai va avea ocazia sa mearga din nou!