Acasă Stirile zilei Dezvaluirile halucinante ale unui deputat roman: vaccinurile intrate in Romania in ultimul...

Dezvaluirile halucinante ale unui deputat roman: vaccinurile intrate in Romania in ultimul an au fost trimise la analiza in laboratoare din Japonia! Bomba va exploda mai rau ca la Hiroshima!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pentru o viziune clara asupra acestei teme, parintii ar trebui sa citeasca cu atentie care sunt argumentele pro si contra, inainte de a face „vaccinurile obligatorii” copiilor.

Fostul deputat Ninel Peia a scris pentru stiripesurse despre intensitatea cu care ministrul Sanatatii doreste aprobarea legii vaccinarii obligatorii si motivele care ar sta in spatele acestor declaratii.

„Ministrul Bodog – „Eu nu cred ca un medic are dreptul sa faca propaganda impotriva vaccinului, avand in vedere faptul ca exista dovezi, exista foarte multe boli care au fost eradicate prin vaccin, iar in momentul de fata suntem in plina epidemie de rujeola”.

Foarte multi oameni implicati in politica, din toate partidele si de toate culorile, sunt foarte departe de a fi ceea ce vor sa ne faca sa credem. si aici nu vorbesc despre „acoperitii” seviciilor secrete, ci tocmai acoperiti ai altor interese, cum sunt sorosistii, prietenii Berlinului si ai Budapestei sau vectorii marilor companii transnationale, si, nu in ultimul rand, al giganticei retele Big Pharma.

Bodog, Florian. Cine a auzit de acest nene pana sa ajunga ministrul Sanatatii? Va spun eu, mai nimeni. Pana si ca senator nu era cine stie ce personaj de vaza. Era cunoscut, oarecum, prin Oradea, hai sa zicem prin Bihor, ca sa nu fim rai. Cu toate astea, Bodog este un personaj care merita ceva atentie, si nu prin tampenia cu Legea Vaccinarii Obligatorii care ar trebui sa-i bage pe parinti la parnaie si sa-i sanctioneze pe medicii care au suspiciuni in ce priveste siguranta unui medicament sau a unui vaccin, ci mai ales prin fulminanta sa ascensiune tactico-profesionala demna de un geniu, ascensiune dublata de un simt al parvenirii incredibil.

Bodog, Florian, a absolvit un liceu sanitar care ii asigura locul maximum de moasa comunala. Ambitios, bodogul intra, la 20 de ani, in proaspat infiintata Facultate de Medicina si Farmacie Oradea, pe care o termina in 1997. Toata Oradea stie ca in facultate a facut pe dracu’n patru ca ocupe postul de „ocrotit” al lui Teodor Maghiar, cu care se si combina in niste increngaturi de familie, de genul incuscririi. Ca sa avanseze rapid pe scara profesionala. Culmea, stratagema ii reuseste si devine imediat doctorand. Ca sa vedeti bizarerie, el urma specialitatea chirurgie estetica (se castiga parale grele in domeniu), dar isi ia doctoratul in 2001 cu lucrarea „Implicatii anatomo-clinice, paraclinice si terapeutice in pancreatita acuta”. Ce-o avea sula cu Prefectura? Sa te umfle rasul, dar ce sa-i faci, asta s-a gasit de cumparat, asa ca n-a facut mofturi. La doar un an dupa terminarea facultatii a devenit preparator universitar, dupa inca un an – asistent, iar dupa doi ani, in 2002, s-a ajuns sef de lucrari. in 2008 si-a tras al doilea doctorat, la Timisoara, in management sanitar, plus gradul de conferentiar. in 2003, l-au pus sef peste Spitalul Judetean, de unde, in 2010, a fost postat sef de cabinet al ministrului oradean al Sanatatii, Ritli Ladislau (UDMR). in 2012 devine concomitent decan al FMF si sef al Directiei Control in Sanatate Publica din Minister, iar apoi secretar de stat si senator. in 2013, a pus gheara pe gradul suprem de profesor, procurandu-si si atestatul de indrumator de doctorate. Acum e ministru plin.

Ca sa ai o asemnea cariera, sigur trebuie sa fii un Einstein al medicinei. Sau…

Mai degraba sau, caci pentru ca presa locala i-a demontat mai toate lucrarile de care ar fi avut nevoie, ba chiar a demonstrat ca unele nu exista. Neam. Deloc. Evaporate.

Deci, omul a avut spate greu. Iar ca spate greu sunt doar trei posibilitati: Soros, agenturile de spionaj sau Big Pharma.

El trebuie ca a ales una, sau doua, sau poate toate trei la un loc.

E drept, prin Oradea, el este cunoscut ca apropiat a multor „intelectuali” cu profunda gandire sorosista, sustinatori luminati ai scolii lui Soros de la Budapesta. astia, ca si sectantii, se sprijina intre ei, chiar daca Bodog nu a luat bani direct de la sculele sorosiste, dar promitea ca un individ avid de putere, el dorindu-si pozitii inalte, locuri de unde ar fi putut fi valoros „cauzei”.

Nu stiu cum sa va spun, dar astia din „Imperiu”, cum zic chiar ei, se cred un fel de rasa superioara prin Romania, niste unii nascuti sa fie mari indrumatori si niste intelepti fara pata, dar cu mare ingaduinta fata de „calea sorosista”. Culmea, cei mai multi dintre acestia au situatii bune si sunt realizati profesional. Ce mai conteaza cum. Genul asta de acaparare este folosit de oamenii lui Soros mai peste tot. Familia unui baiet devenit cineva cu ajutorul lui Soros ii va fi vesnic indatorata stapanului. La fel si prietenii acestuia, mai ales daca baietul sorosist e mai larg de mana si are si pilele necesare pentru a-i ajuta pe altii.

Asa se construieste piramida tradarii, prin influenta si „capturarea” bunavointei unei cat mai mari plaje de cetateni. Cam ca la electoratul captiv de care se vorbeste in cazul partidelor.

Deci e posibil ca bodogul mincinos sa fi fost antamat prin afiliere in gasca sorosista, ceea ce i-a asigurat teribila sa ascensiune. E drept, se poate sa mai fi intervenit si serviciile maghiare interesate si ele de un personaj usor manevrabil, vesnic in foame de titluri si mai ales pozitii.

Realizati ce „asset” este acest Bodog pentru diversele curente ce se bat prin Romania pentru influenta, si, in final, castiguri fabuloase? E un „cado” nesperat!

Alti colectionarii de vedete medicale sunt chiar nevazutele chipuri din „boardul” de la varful Big Pharma. Un asemenea jalnic personaj, care si-a cam luat toate titlurile, ba chiar si-a masluit mult din partea profesional-stiintifica a vietii sale publice, e aur curat pentru Big Pharma. asta, bine sustinut, chiar si cu pargii politice (unde, in spate, la nevoie, sunt tot milioanele de euro ai Big Pharma) este marioneta perfecta. il arunci in vazduh, si astepti sa prinda fotoliul dorit. Apoi, totul e simplu, il calci pe cap, mai tare sau mai usor, in functie de ce vrei in diverse momente.

Spre exemplu, Bodog ajunge ministru, iar Big Pharma are cateva tone de vaccinuri in stocurile sale mondiale. Nu sunt ele calibrate pentru oamenii din aceasta zona (cum s-a mai intamplat, chiar eu am scris) , dar ce conteaza cat timp pe etichete scrie ce scrie. Ca sa-l ajuti, tu Big Pharma, mai inscenezi si aparitia unei probabile epidemii de rujeola (culmea, tot in Imperiu, ca e mai usor, dar ai grija sa nu se extinda in Ungaria sau Serbia), mai pui de-o panica TV si treaba e gata facuta. Dar, pentru ca tu esti Big Pharma, vrei mai mult, nu numai sa scapi de un transport-doua de vaccinuri, asa ca pui bocancul pe gatul bodogului si-i ceri sa bage Legea Vaccinarii Obligatorii, pentru ca aia iti va asigura o piata vesnica, peste toata tara. Daca intra si chestiunea cu parintii amenintati cu puscaria, e Paradisul combinatorilor de vaccinuri. Un El Vaccino Dorado.

Ia zi, domnule Bodog, unde gresim? Propteaua e Soros? „Agenturile”? Sau Big Pharma? Sau toate la un loc, cum incepe sa creada pana si ultimul om care se uita la TV?

Am nimerit-o sau trebuie sa mai intrebam niste prieteni? 🙂

P.S. -va informez ca din toate medicamentele pentru cancer si toate vaccinurile intrate in Romania in ultimele 12 luni au fost luate monstre si au fost trimise la analiza in laboratoare din Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, etc. Bomba va exploda mai rau ca la Hiroshima.”, a scris fostul deputat Ninel Peia.