Acasă Stirile zilei Dezvaluire cutremuratoare! „Ce se intampla in Romania in acest moment este un...

Dezvaluire cutremuratoare! „Ce se intampla in Romania in acest moment este un jaf generalizat pe zona medicala, pe zona directionarii pacientilor catre clinici private, a unor Dumnezei medicali care profita de statutul lor! Lucan lua mita si din aerul din institut”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, miercuri, la iesirea de la DIICOT, ca face un apel la procurorul general al Romaniei pentru a verifica intreg sistemul medical din Romania, intrucat ”Romania e plina de Lucani”. Ungureanu afirma ca Lucan ar fi fost ajutat, pomenind numele lui Emil Boc, a carui anchetare a cerut-o, dar si a ministrului Florian Bodog, transmite News.ro.

”Fac un apel la procurorul general al Romaniei sa se uite cu mare atentie la ce spun eu astazi. Romania este plina de Lucani. Fac un apel sa mobilizeze parchetele judetele si sa vada cat de frecventa este aceasta practica a jafului banului public si a inselaciunii si santajului”, a declarat Emanuel Ungureanu, la iesirea din sediul DIICOT.

Ungureanu a precizat ca are dovezi clare cu care poate sustine toate afirmatiile pe care le face, avand liste cu sute de pacienti, cu nume si prenume care au fost victimele sistemului.

”Ce se intampla in Romania in acest moment este un jaf generalizat pe zona medicala, pe zona directionarii pacientilor catre clinici private, a unor Dumnezei medicali care profita de statutul lor”, a mai spus Ungureanu.

intrebat ce a facut miercuri la DIICOT, Ungureanu a precizat ca a completat declaratia data initial si a adus lamuriri suplimentare pentru a-i ajuta pe procurori in ancheta.

Acesta a afirmat ca s-a intors la DIICOT pentru a face dezvaluiri despre ”lumea repartizarii organelor pe criterii discretionare”, fenimen despre care vorbeste insa din anul 2003.

Ungureanu a precizat ca le-a adus procurorilor lamuriri referitoare la suspiciunile de luare de mita.

”Lucan lua mita si din aerul din institut. De la lifturile care s-au cumparat, bancomatul de cafea. Exista un circuit al spagii”, a mai afirmat Ungureanu, care vorbeste despre ”un cinism si o lacomie fara masura”.

Potrivit lui Ungureanu, prima intrebare a medicului Lucan nu era ”Ce te doare? ”, ci ”Unde lucrezi?”.

Acesta afirma ca a asistat la o discutie intre Lucan si o batrana care a afirmat ca nu are de niciunele.

”si Lucan a intrebat: „Vaca ai? Am. Aunci, vinde-o”, a mai povestit Ungureanu.

Acesta a afirmat ca medicul Lucan a fost ajutat de Emil Boc, care a fost operat la randul sau de medicul clujan si pe care l-a avut consilier personal pe probleme de sanatate.

Ungureanu a precizat ca, miercuri, a solicitat anchetarea lui Emil Boc si i-a adus acuzatii inclusiv Ministrului Sanatatii, Florian Bodog care ar fi intervenit pentru Lucan, in timpul unui control.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos