Pe langa faptul ca sunt delicioase, atat caisele cat si piersicile si prunele pot contine un ingredient natural esential in prevenirea cancerului. Se crede ca Vitamina B17, cunoscuta si sub denumirile de laetril si amigdalina, poate nu numai sa previna, ci si sa vindece cancerul.

 

Acest remediu se intalneste deja in forma concentrata in semintele fructelor. Ei bine, din pacate, multi dintre noi indepartam samburii cu aspect pietros, considerandu-i inutili sau necomestibili.

In cartea „Lumea fara cancer” scrisa de Edward Griffin, autorul relateaza despre descoperirea sa, veche de mai bine de 30 de ani. Cartea descrie aceasta descoperire care poate vindeca bolile canceroase si furnizeaza o metoda de a o pune in aplicare. In schimb, acesta mentioneaza si faptul ca descoperirea sa revolutionara a fost pur si simplu inabusita de cei care urmaresc sa profite de pe urma existentei acestei boli.

Pe langa aceste lucruri, Edward Griffin explica faptul ca bolile canceroase se manifesta prin dereglarea metabolismului corpului, din moment ce cancerul este, in esenta, metabolic. Metabolismul corpului este dereglat atunci cand intervine un dezechilibru in raportul dintre vitamine si minerale. In lipsa vitaminelor si mineralelor atat de necesare organismului, si vitale pentru mentinerea in stare normala a proceselor interne, organismul intra intr-un stadiu de catabolism, declansand astfel diverse dereglari in intreg mecanismul nostru biologic atat de strans interconectat. Acelasi lucru este valabil si pentru toate celelalte boli care pot aparea in organism, scrie bzi.

Industria Cancerului produce anual 200 de miliarde de dolari, asa ca nu e de mirare ca metodele alternative eficiente nu sunt facute cunoscute public. Dupa cum explica Edward Griffin, leacul pentru prevenirea si tratarea cancerului exista de secole, si nu necesita niciun fel de interventie umana pentru a fi produs, dar, din pacate, aceasta descoperire nu este dezvaluita tuturor.

Despre Vitamina minune – B-17 in pagina urmatoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.