Acasă Stirile zilei DESCOPERIRE: Un Ochi gigantic a fost gasit pe o plaja din Florida!...

DESCOPERIRE: Un Ochi gigantic a fost gasit pe o plaja din Florida! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un ochi gigantic a fost gasit pe plaja Pompano din Florida, Statele Unite, acesta constituind un mister pentru oamenii de stiinta.

Ochiul care are marimea unei mingi de softball a fost pus la pastrare de catre o comisie speciala si va fi trimis pentru analiza unui institut de cercetari din St. Petersburg, Florida, informeaza NBC News.

Biologii marini nu s-au putut pronunta asupra speciei, dar cercetatorii se vor folosi de testele genetice pentru a descifra misterul, a spus Carli Segelson, purtatorul de cuvant al comisiei din Florida.

Cercetatoarea spune ca s-au primit mii de intrebari despre acest caz, in special datorita faptului ca o fotografie a „globului ocular misterios” a fost postata pe pagina de Facebook a comisiei din Florida.

Unii au sugerat ca ochiul provine de la un peste monstru, de la un calmar gigantic sau de la o balena. Acesta seamana cu ochiul unui calmar, dar Segelson a spus ca biologii inclina spre un alt scenariu.

„Suspectul principal ar fi un peste urias. Printre variante se afla un peste spada, un ton sau o specie de pesti de adancime”, precizeaza Segelson.