Acasă Politic Descarca declaratia pentru votul pe liste suplimentare la turul II al alegerilor...

Descarca declaratia pentru votul pe liste suplimentare la turul II al alegerilor prezidentiale 2014!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ministerul Afacerilor Externe pune la dispozitie declaratia pe propria raspundere cetatenilor romani care vor vota in strainatate la turul doi de scrutin pentru alegerea Presedintelui Romaniei, la adresa www.mae.ro/prezidentiale-2014″, informeaza un comunicat al diplomatiei romane remis AGERPRES.

DESCARCA FORMULARUL AICI!

„Conform deciziei BEC nr. 125D din data de 4 noiembrie, emisa ca urmare a intrevederii si pe baza propunerilor ministrului afacerilor externe, MAE pune la dispozitia cetatenilor romani care vor vota in strainatate la turul doi de scrutin pentru alegerea Presedintelui Romaniei formularul declaratiei pe proprie raspundere. Formularul este disponibil pe site-ul MAE, inclusiv in cadrul sectiunii dedicate alegerilor prezidentiale, link: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014”, informeaza sursa citata.

De asemenea, declaratia pe propria raspundere se regaseste si pe site-ul BEC: http://www.bec2014.ro/. MAE reaminteste ca o conditie absolut necesara pentru exercitarea dreptului de vot este completarea acestei declaratii, asa cum prevede art. 44 alin. (5) din Legea Nr. 370/ 2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei.

„Formularul poate fi completat de titular inainte de a intra in sectia de votare, dar semnarea si datarea sa se va face in fata membrilor sectiei de votare”, mai informeaza MAE.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos