Acasă Politic DECLARATIE SOCANTA: PSD ar trebui sa se retraga de la guvernare! Este...

DECLARATIE SOCANTA: PSD ar trebui sa se retraga de la guvernare! Este nevoie de altfel de politica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a declarat luni ca votul oamenilor este un avertisment pentru politicieni si ca este nevoie de o noua abordare politica! „Cred ca oamenii au sanctionat un anumit tip de a face politica si in ciuda rezultatelor bune ale guvernarii PSD ar trebui in calcul sa iasa de la guvernare”!

„Cred ca e o lectie pentru noi si cred ca ar trebui sa facem un pas in lateral, daca nu chiar in spate si, da, de prea multe ori si eu, si noi cu totii am simtit nevoia de un altfel de politica. Cred ca dupa acest vot ar trebui sa dam ocazia echipei domnului Iohannis sa vina sa guverneze in speranta, eu sper sincer, ca ne va demonstra cum anume se poate o altfel de politica, de unde sa invatam cu totii. In consecinta, cred ca nu mai trebuie sa tinem de aceasta guvernare, ci dimpotriva”, a spus Negoita.

El a subliniat ca aceasta este parerea sa.
„In urma acestui vot, parerea mea este ca ar trebui sa respectam vointa romanilor, care tocmai si-au exprimat-o”, a adaugat el.
Robert Negoita a mai spus ca va spune aceste lucruri si in interiorul PSD.
Klaus Iohannis a obtinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidentiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegatorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegatori, in timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegatori.

 

Victor Ponta a declarat cu putin timp inainte ca givernarea va continua si ca nu s-a pus problema in coalitia de guvernare sa se renunte la proiectul USL!

 

Vom reveni cu declaratiile