Acasă Politic Primele LUCRURI pe care le vrea IOHANNIS!

Primele LUCRURI pe care le vrea IOHANNIS!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa analizeze organizarea alegerilor prezidentiale in diaspora si sa-i traga la raspundere pe cei responsabili, dar mai ales sa raspunda cu functia.

„Cineva trebuie sa suporte consecintele votului catastrofal organizat in diaspora. Guvernul va trebui sa analizeze aceasta chestiune si sa-i traga la raspundere si sa-i demita pe cei care s-au ocupat de alegerile din diaspora”, a spus Iohannis.

El a adaugat ca „cei vinovati trebuie sa raspunda cu functia”.

Klaus Iohannis a cerut, luni, Parlamentului sa se tina de cuvant, iar marti sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si a gratierii si sa o pice si sa ia in discutie toate solicitarile din partea justitiei vizandu-i pe parlamentari si sa le incuviinteze.

Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa, ca acum, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor, el este dispus sa se apuce de treaba ”foarte serios si foarte hotarat”.

Iohannis a mai spus ca duminica romanii au dat un semnal foarte puternic pentru schimbarea profunda in Romania, semnal pe care el l-a inteles.

”Acest semnal este unul extrem de puternic, un semnal atat pentru mine, cat si pentru clasa politica. Eu am inteles acest semnal dat de cetatenii Romaniei si ii indemn pe politicieni sa ia seama, sa ia in considerare acest semnal dat printr un vot covarsitor, sa judece bine ce au de facut in zilele urmatoare. Cer Parlamentului sa se tina de cuvant si maine (marti-n.r.) sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si gratierii si sa o pice si tot maine rog Parlamentul sa ia in discutie toate solicitarile venite din partea justitiei si sa le incuviinteze pe toate”, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis a declarat, luni, ca il roaga pe presedintele Traian Basescu sa analizeze situatia votului in strainatate si sa recheme de la post toti diplomatii care nu au gestionat corespunzator situatia din sectiile de votare.

Continuarea pe esibian.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos