Acasă Stirile zilei Social De unde vine cel mai haios nume de firma din Romania! Te...

De unde vine cel mai haios nume de firma din Romania! Te bufneste rasul daca vezi cat de inventivi sunt ROMANII!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Romanii nu duc lipsa de imaginatie atunci cand vine vorba de numele firmelor inregistrate la Registrul Comertului. Numele acestor firme se inspira din religie, dar si din filme sau politicieni.

Sibienii sunt inventivi cand vine vorba despre alegerea numelui unei firme. Cel putin asta releva un ultim studiu al celor de la KeysFin, o societate care ofera servicii de bussines information si credit risk management, dedicate mediului de afaceri din Romania.

Acestia au cautat cele mai traznite nume de firme din tara noastra, iar cel mai original este la Sibiu. Mai exact, o firma sibiana, cu sediul in Atel. Aceasta se numeste „Dumnezeu traieste si vorbeste SRL”, cu domeniul de activitate legat de „cresterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor, magar”.

Femeia care a infiintat firma nu a apucat sa faca afaceri, deoarece s-a imbolnavit imediat dupa ce a inregistrat-o, astfel ca aceasta a ramas o societate fara activitate. Firma a fost infiintata in anul 2005.

„Sa incepem cu cele sfinte. Daca vreti sa faceti afaceri de succes, ar fi bine sa invocati inca din start ajutorul divin”, sustin cei de la KeysFin.

Continuarea pe oradesibiu.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos