Tribunalul Sibiu apare in convorbirile dintre sotii Anca Roxana (n.r.-judecator) si Ioan Adam, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care mai sunt implicati fostul senator PSD Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia Andrei, Gheorghe Paltin Sturza si fostul ministru al justitiei, Tudor Chiuariu.

In convorbiri erau folosite codificari precum “spital” codul pentru Viorel Hrebenciuc, “placinte”, care erau dosarele, “clinici” folosite pentru instante sau “internari”= aranjamente judiciare.

Potrivit unui document obtinut de Mediafax, intr-o convorbire dintre sotii Adam, Roxana ii transmite sotului ca nu a reusit sa “rezolve” un dosar la Tribunanul SIbiu.

“In 3 februarie 2014, la ora 11:14, Anca Roxana Adam l-a informat pe sotul ei, in mod codificat (n.n. – folosind, in mod vadit, un limbaj specific infractional, de natura a conspira mesajele transmise) ca a discutat cu judecatorul (doctorul/directorul) de la Tribunalul Sibiu pentru dosarul nr.2209/119/2013 – insa s-a trezit «cu o placinta» deoarece termenul ce urma sa se stabileasca era data de 20 sau 27 martie 2014″ arata procurorii, adaugand ca, “in acest context, Ioan Adan a insistat pentru obtinerea unui termen si mai apropiat, solicitare considerata de sotia sa ca «nerealista», aceasta justificand prin faptul ca nu este/nu se poate invoca nicio urgenta a cauzei”.

Continuarea pe esibian.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.