Acasă Politic De unde are atatia bani senatorul care baga spaima in Codul Bunelor...

De unde are atatia bani senatorul care baga spaima in Codul Bunelor Maniere facand semne obscene presedintelui si injurand colegele din Parlament?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu stim cum se face ca politicienii putrezi de bogati au si un comportament subred care denota grave lipsuri de inteligenta sociala. Dupa ce senatorul PSD, Serban Nicolae i-a vorbit extrem de vulgar, in Parlament, senatoarei USR, Cosette Chichirau, acum a venit randul colegului sau de la Constanta sa ne arate cat de smecher este.

Liviu Tit Brailoiu, fost prefect de Constanta, s-a remarcat in urma cu ceva timp cand in timpul discursului presedintelui Klaus Iohannis a inceput sa arate gesturi obsecene.

Acum a recidivat si a injurat-o intr-un mod pe care nu il putem reproduce pe Florina Presada, senator USR si femeie inainte de toate. Despre domnul Brailoiu se spune ca ar fi barbat, dar tinand cont de vocabular l-am incadra intr-o alta categorie.

Liviu Braioliu detine 5 apartamente in Constanta si o vila in Madrid achizitionata in anul 2000 si evaluata la peste 1.000.000 euro. Mai are 3 terenuri intravilane care totalizeaza aproape 4.000 mp in Eforie si Mamaia (chiar in centrul statiunii). Brailoiu mai are ceasuri, bijuterii si pietre pretioase de vreo 380.000 euro, depozite bancare ce totalizeaza aproape 900.000 euro si cateva milioane de lei date cu imprumut rudelor sau unor societati comerciale. In 2010, Brailoiu aparea in topul milionarilor alcatuit de Forbes cu o avere evaluata la 15 milioane euro si afaceri in turism, transporturi, confectii si imobiliar.

sursa: bugetul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos