Acasă Politic De ce Cristian Tudor Popescu nu face nicio diferenta intre tortionarul Visinescu...

De ce Cristian Tudor Popescu nu face nicio diferenta intre tortionarul Visinescu si Basescu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Editorialistul Cristian Tudor Popescu, a facut o paralela intre tortionarii Visinescu, Ficior si Cormos, pe de o parte, si Traian Basescu si Dan Voiculescu, pe de alta parte.

„Indata ce mai apare un tortionar, odata ce gandul mai da o discutie cu el, cam toata media preia aceasta tema si vad persoane care se patetizeaza, se indigneaza in legatura cu crimele tortionarilor din perioada comunista. In legatura cu crimele unor personaje ca Visinescu, Ficior sau Cormos care sunt securisti sau de la Ministerul de Interne.

Aceleasi personaje politico-jurnalistice care se indigneaza si patetizeaza lucreaza in clipa de fata pentru domnul Basescu si pentru domnul Voiculescu. Domnul Basescu si domnul Voiculescu, fiind niste reprezentanti de marca, de nivel mai inalt decat domnii acestia, ei au fost in partea de sus a sistemului securist. Dansii erau la valuti multe, sume mari de bani, lucruri pe care le-au recunoscut si cu cinism. Nu ma refer la prestatia politica a acestor domni, ci la ceea ce au fost inante”, a spus CTP.

Sursa: Realitatea.net
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos