Acasă Stirile zilei De ce ar trebui sa dormi dezbracat inca din seara asta?

De ce ar trebui sa dormi dezbracat inca din seara asta?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Somnul este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le facem in fiecare noapte. Obtinerea unei cantitati potrivite de somn are un numar semnificativ de beneficii pentru sanatate, iar lipsa unui somn suficient este o problema serioasa in multe tari din intreaga lume. Stiai ca poti beneficia enorm dormind complet gol? Iata cateva beneficii ale somnului in nud:

#1. Este mai usor

Atunci cand nu trebuie  sa-ti faci griji sa dormi in haine, lucrurile incep sa devina mai usoare. Nu trebuie sa-ti cumperi pijamale si astfel poti economisi bani. Ai mai putine haine de spalat si mai putine haine de depozitat. Este posibil sa fie necesar sa speli mai des asternuturile, dar nu la fel de des cum trebuie sa speli pijamalele.

#2. Te obliga sa fii pregatit mai des

Unii oameni termina treaba, se schimba in pijamale si folosesc asta ca pe o scuza pentru a ramane acasa tot restul serii. Acest lucru poate duce la un stil de viata mai sedentar, care a fost atribuit unor lucruri periculoase precum cresterea in greutate.  Cand porti hainele obisnuite, ai tendinta de a iesi mai des iar acesta este un lucru bun.

#3. Te poate face mai fericit si mai liber

Imagineaza-ti sentimentul de a fi asezat in pat gol. Esti liber de pantaloni si de lenjerie. Ca femeie, nu te strange un sutien. Esti doar tu, prins intre doua asternuturi racoroase. Sezatia te face sa vrei sa zambesti si sa te simti mai liber. Toata lumea poate folosi din cand in cand acest sentiment bun si te poate chiar ajuta sa fii mai fericit ca persoana.

#4. Contactul piele pe piele este extraordinar