Acasă Politic Daniel Constantin: Romania nu e pregatita pentru o schimbare fundamentala privind modalitatea...

Daniel Constantin: Romania nu e pregatita pentru o schimbare fundamentala privind modalitatea de alegere a presedintelui!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Liderul conservator, Daniel Constantin a declarat ca Romania nu e pregatita in prezent pentru o schimbare fundamentala privind modalitatea de alegere a sefului statului.

“Eu cred ca Romania in momentul de fata si societatea romaneasca nu e pregatita pentru o schimbare fundamentala cu privire la modalitatea de alegere a presedintelui. De altfel, cred ca este si o opinie majoritara in cadrul USL, a avut loc de fapt aceasta discutie si atunci ne-am exprimat cu totii punctele de vedere si cred ca e o opinie majoritara – Romania si romanii in acest moment doresc sa-si aleaga prin vot presedintele si cred ca asa va fi in propunerea pe care o vom inainta din punct de vedere politic pentru a fi aprobata de catre Parlament si de catre cetateni”, a precizat Daniel Constantin, marti, dupa sedinta Biroului Politic al PC.

In ceea ce priveste regionalizarea, el a precizat ca PC are nenumarate propuneri.

“Partidul Conservator participa prin reprezentantii sai la comitetele pe care Ministerul Dezvoltarii Regionale le-a format deja si expunem acolo toate punctele de vedere, asa cum si astazi am discutat, propunerile pe care le avem, punctuale, pentru modificarea Constitutiei. Termenul pentru depunerea acestor modificari inteleg ca s-a restabilit pentru 27 mai. Pana la

Via: Circul Politic

  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos