Ministrul a anuntat marti ca demisioneaza din functia pe care o detine de aproape patru luni. Sova va fi mana dreapta a lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din acest an si se va ocupa de campania electorala a candidatului PSD.

 

Ministrul a punctat ca aceste alegeri sunt decisive pentru cum va arata Romania in urmatorii zece ani, iar PSD intentioneaza sa aduca la Cotroceni „un om tanar, un camarad”.

 

Intrebat de presa daca in caracterizarea facuta s-a referit la Victor Ponta, Sova a raspuns afirmativ.

 

„Am convingerea ca va fi candidatul PSD la Presedintia Romaniei”, a spus ministrul.

 

Intrebat cum anume se va ocupa de campania electorala, Sova s-a caracterizat drept „un soldat credincios al partiduluui” si a spus ca rolul sau va fi de a convinge electoratul sa voteze candidatul PSD, mentionand ca nu stie daca ii va fi atribuita si o functie in acest sens.

 

Sova a subliniat ca decizia demisiei este una personala, pe care a adus-o la cunostinta premierului.

 

El a mai spus ca in ultima perioada a remarcat patru supozitii legate de plecarea sa din Ministerul Transporturilor, respectiv incompetenta, cererile baronilor, autostrada Comarnic-Brasov si relatia cu FMI, infirmandu-le ulterior pe fiecare in parte.

 

Sova a fost numit in luna martie ministru al Transporturilor dupa iesirea PNL de la guvernare si a condus anterior Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine.

 

Fost avocat, asociat al Casei „Sova si Asociatii”, Sova este doctor in drept, membru PSD din 2003 si senator din 2008.Sova este vicepresedinte al PSD. Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.