Acasă Timp liber Cultura Tinerii bucuresteni promoveaza cultura: Participa si tu la „Teatru fara un Sfert”!

Tinerii bucuresteni promoveaza cultura: Participa si tu la „Teatru fara un Sfert”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor, reprezentata de presedintele Claudiu Pascovici si vicepresedintele Stefan Vancea, organizeaza un eveniment cultural-concurs prin care ofera trupelor de teatru tinere ocazia sa iasa in evidenta prin interpretarea unei piese de teatru de aproximativ 45 de minute.

Cele mai bune piese vor fi premiate de juriu cu locurile I, II si III. Juriul este format din 3 celebritati din lumea teatrului/ mondena.

Reguli de desfasurare:

– confirmarea de participare la adresa de mail [email protected] pana pe data de 1 iulie 2014 ora 23:45.

– incarcarea unui filmulet de pana la 3 minute in care sa convingi juriul ca tu si trupa ta de teatru va doriti si vreti sa intrati in competitie pana pe data de 8 iulie 2014 ora 23:45.

– dupa vizionarea filmuletelor se vor alege cele mai convingatoare si inventive 5 materiale video, apoi trupele vor fi contactate de catre reprezentantii Asociatiei Europene Tineri pentru Viitor cu mai multe detalii cu privire la organizarea si desfasuratorul programului.

Daca esti amator de teatru, spectator sau curios, ai si tu de urmat o regula: sa te alaturi pe data de 26 octombrie la Arcub la prima editie a evenimentului-concurs „Teatru Fara un Sfert”.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos