Acasă Stirile zilei Dan Negru da de pamant cu jurnalista care a incasat 8.500 de...

Dan Negru da de pamant cu jurnalista care a incasat 8.500 de euro pe luna de la Sorin Ovidiu Vintu!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Momentul in care Emilia sercan a parasit, in lacrimi, emisiunea ”Profesionistii”, moderata de Eugenia Voda, a fost comentat si de Dan Negru.

Celebrul prezentator TV a spus ca jurnalista de investigatie, Emilia sercan, trebuia sa “inceapa smiorcaiala” din momentul in care primea un salariu de 8500 de euro pe luna, “leafa de CNN nicidecum de jurnalist anonim la o tv de stiri din Romania”, dupa cum spune Dan Negru, comparand-o cu Andreea Esca, Mihaela Radulescu si chiar cu el, cu totii fiind lideri de audiente.

Robert Turcescu o ataca dur pe Eugenia Voda, dupa episodul cu Emilia Sercan! A lovit tare in bunul simt!

“Doamna Emilia Sercan, celebra dupa ce a plecat plangand din „Profesionistii” de la TVR, cica avea o leafa de 8500 de euro pe luna. Pai, asta e primul semn care trebuia sa-i dea de gandit! Leafa, care era de CNN , nicidecum de jurnalist anonim la o tv de stiri din Romania. La vremea aia d-na jurnalist sigur stia cat castig eu sau Esca sau Raduleasca, lideri de audienta in comparatie cu anonimatul domniei sale. si atunci trebuia sa inceapa smiorcaiala…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos